• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wandklokken, muurklokken
Wandklokken, muurklokken

 Wandklok bedrukken met full color opdruk

Geef uw relaties ook eens een bedrukte wandklok.

Met deze klok helpt u uw relaties om altijd op tijd te komen. door de bedrukking op of in de klok zorgt u er tevens voor dat de ontvanger u nooit meer zal vergeten. 

Een geschenk war je jaar in jaar uit terug zult zien. 

Wie kan er nu geen klokkijken?

Producten

Wandklok als geschenk!

Verras uw relaties is met een mooie wandklok voor op kantoor, of gewoon voor thuis. Een wandklok wordt altijd goed ontvangen. U zorgt met deze artikelen dat uw relaties nooit meer de tijd kwijt zijn. 

Wandklok bedrukken en bestellen

De verschillende wandklokken in het assortiment van Zintuig.nl kunt u alleemaal laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Bij enkele wandklokken heeft u nog de keuze uit meerder opdruktechnieken. Als u de gewenste wandklok heeft gevonden, kunt u op de website eenvoudig de kosten bereken voor het gewenste aantal en de gewenste opdruk. Met een paar klikken kunt u de klok bestellen. Als u liever telefonisch besteld, of advies nodig heeft? Neem dan gerust contact op.

Wandklokken als relatiegeschenk

Geef uw relaties een wandklok! Wandklokken zijn perfecte relatiegeschenken. Het monteren van de klok gaat heel eenvoudig en snel. Bij elk relatiegeschenk is een handleiding geleverd, zodat u uw klok altijd kan bevestigen aan een muur of een wand. Bekijk snel het aanbod aan wandklokken!