• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wandklokken, muurklokken
Wandklokken, muurklokken

Wandklok bedrukken met full color opdruk

Geef jouw relaties ook eens een bedrukte wandklok.

Met deze klok help je, jouw relaties om altijd op tijd te komen. door de bedrukking op of in de klok zorg je er tevens voor dat de ontvanger je nooit meer zal vergeten. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Maak tijd zichtbaar met bedrukte wandklokken en muur klokken

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw merk zichtbaar te maken in elk kantoor, wachtruimte of woonkamer? Overweeg dan wandklokken en muur klokken te bedrukken. Deze klokken zijn niet alleen praktisch, maar bieden ook een groot oppervlak voor jouw logo en bedrijfsboodschap.

Personaliseer jouw ruimte met gepersonaliseerde wandklokken

Wil je een unieke touch toevoegen aan jouw kantoor of bedrijfsruimte? Kies voor gepersonaliseerde wandklokken of custom muur klokken. Of je nu gaat voor een strak modern design of een klassieke uitstraling, wij maken elke klok op maat om perfect aan te sluiten bij jouw stijl en merkidentiteit.

Zet jouw merk in de schijnwerpers met logo klokken

Versterk jouw bedrijfsidentiteit door klokken met bedrijfslogo te bedrukken. Deze logo klokken zijn perfect als relatiegeschenken of voor gebruik in jouw eigen kantooromgeving. Laat zien wie je bent, elk uur van de dag.

Promotie wandklokken voor effectieve reclame

Op zoek naar een promotieartikel dat dagelijks gebruikt wordt? Onze promotie, wandklokken en reclame muur klokken zorgen ervoor dat jouw merk continu onder de aandacht blijft. Ideaal voor giveaways op beurzen of als een functioneel geschenk aan klanten en partners.

Geef een luxe tintje met luxe wandklokken personaliseren

Verhoog de uitstraling van jouw zakelijke giften door luxe wandklokken te personaliseren. Deze klokken voegen een vleugje elegantie toe aan elke omgeving, waardoor jouw merk geassocieerd wordt met kwaliteit en verfijning.

Ontdek innovatieve wandklokken bedrukken

Wij bieden ook innovatieve wandklokken die kunnen worden bedrukt met jouw ontwerp. Deze klokken combineren functionaliteit met creatief design, perfect voor bedrijven die zich willen onderscheiden met hun unieke stijl en technologische vooruitstrevendheid.