• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Reistassen
Reistassen

Reistassen bedrukken?

Wij kunnen de reistassen goedkoop bedrukken waardoor dit een kleine investering wordt waar je jaren lang van kunt profiteren. Alle reistassen kunnen worden bedrukt. De meest voorkomende druktechnieken voor de reistassen die wij gebruiken zijn; Transferdruk, Borduren, Zeefdruk. De opdrukruimtes verschillen per reistas, als je wilt weten waar en hoe groot je opdruk op de reistas bedrukt kan worden kan je contact opnemen met onze medewerkers.

Producten

Bedrukte reistassen, een effectief promotie materiaal voor in de zomer!

De wijze waarop bagage kan worden meegenomen is heel verschillend. Iedereen reist op zijn eigen manier en neemt ook op zijn eigen manier de bagage mee. Daarom zijn er ook reistassen ontwikkeld in veel verschillende modellen en verschillende materialen. Het geven van een bedrukte reistas van goede kwaliteit is niet alleen praktisch maar uw relaties zullen er ook erg blij mee zijn. Een groot voordeel van bedrukte reistassen is dat deze een groot bereik hebben. Een reistas gaat overal mee op reis. Dit houdt in dat de reistas op veel verschillende delen van de wereld komt, waar veel mensen het logo van uw bedrijf zien. Een kwalitatief goede reistas gaat jaren lang mee waardoor uw relaties lang kunnen genieten van uw reistas en lang uw bedrijf kunnen promoten. 

Ons assortiment reistassen om te bedrukken

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment van reistassen samengesteld. Omdat iedereen anders rest is er wel voor iedereen een reistas. Wij hebben reistassen in veel verschillende maten, kleuren, modellen, materialen en prijzen. Zo kunt u altijd wel een geschikte reistas vinden die bij uw bedrijf past. Al onze reistassen zijn van hoge kwaliteit en kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. In ons assortiment hebben wij:

 • Elastische polszakjes
 • Vliegtuigreissetjes
 • Set opberghoezen
 • Duffel reistassen
 • Katoenen reistassen
 • Microfiber reistassen
 • Weekendtassen
 • Extra grote reistassen
 • Reistassen met wieltjes

De reistassen kunnen worden besteld in een kleine oplage. Wij werken met staffelkortingen waardoor het voor u alleen maar voordeliger kan worden. 

Reistassen laten bedrukken, wat zijn de mogelijkheden?

Bedrukte reistassen snel geleverd

Wij kunnen de reistassen snel voor u leveren. Als u onbedrukte reistassen wil bestellen kunt u deze reistassen binnen 3 werkdagen bij u verwachten. De bedrukte reistassen kunnen wij tussen de 5 – 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef bij u leveren. Heeft u spoed met uw deadline? Wij kunnen bijna altijd sneller leveren. Als u aan ons uw deadline doorgeeft dan proberen wij voor u de planning aan te passen. 

Reistassen bedrukken? bekijk de voordelen

Reistassen zijn leuk om te krijgen

Als u uw werknemers een gratis reistas cadeau geeft die van goede kwaliteit is en bovendien erg praktisch is, zijn uw werknemers hier gegarandeerd erg blij mee. Een extra bonus in de vorm van een cadeau is altijd leuk om te krijgen en een reistas is ook nog eens praktisch. Zeker als u een goede reistas cadeau geeft die uw werknemers echt mee op vakantie kunnen nemen, is de kans groot dat uw werknemers blij zijn met dit kleine gebaar van hun werkgever. 

Reistassen hebben een groot bereik

Een groot voordeel van bedrukte reistassen voor u als werkgever, is dat dit promotiemiddel een groot bereik heeft. Een reistas blijft namelijk niet het hele jaar in de kast liggen, maar gaat mee op reis. Dit betekent dat de reistas in diverse delen van de wereld komt, waar mensen met het logo van uw bedrijf geconfronteerd worden. Een plastic tas heeft al een groot bereik, maar een reistas heeft een nog groter bereik door het achterliggende doel van de tas en het feit dat de tas een lange levensduur heeft en dus vele reizen mee kan gaan. Daar komt nog bij dat u zelf kunt kiezen wat u op de tas wil laten zetten, zodat u volledige invloed heeft op de boodschap die u met uw bedrukte reistas verspreidt.

Een bedrukte reistas is niet duur

Het laatste voordeel van het bedrukken van een reistas, is het feit dat de gemiddelde reistas met logo helemaal niet duur is. U investeert een klein bedrag, maar u kunt wel vele jaren van uw investering profiteren. Zoals al eerder vermeld wordt een reistas namelijk niet weggegooid na een paar maanden of een jaar, maar gaat de tas vele jaren mee. Dit betekent dat u eenmalig in een reistas investeert, waarna dit promotiemiddel nog vele jaren lang mensen kan bereiken. Een eenmalige investering, maar wel een investering waar u vele jaren van kunt profiteren.