• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Petjes - caps - mutsen
Petjes - caps - mutsen

Petjes bedrukken

Dat kan bij Zintuig relatiegeschenken! Alle caps en petjes bedrukken wij nadat je de gratis drukproef heeft gezien en akkoord bevonden. Snel en altijd goed, onze grote voorraden zorgen ervoor dat wij aan caps in alle kleuren en maten kunnen leveren. De juiste cap zorgt ervoor dat jouw logo jaren meegaat en keer op keer zichtbaar is.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Wil je petjes bedrukken bij Zintuig.nl?

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan unieke promotieproducten die jouw merk kunnen vergroten. Petten en mutsen bedrukt met jouw logo zijn zulke unieke producten. Ze maken jouw bedrijfslogo direct zichtbaar voor veel mensen. Bedrukte petten worden vaak met open armen ontvangen omdat mensen ze ook graag in hun dagelijks leven dragen. Petten en mutsen zijn niet langer alleen functioneel maar worden ook gezien als modeaccessoires. Bovendien bieden ze bescherming tegen de zon of kou en trekken ze veel aandacht wanneer ze buiten gedragen worden. Daardoor hebben jouw bedrukte petten een groot bereik.

Bij Zintuig.nl vind je een ruim assortiment aan petten, caps en mutsen die allemaal bedrukt kunnen worden met jouw logo. Voor elke gelegenheid is er wel een geschikte pet of muts te vinden. Voor sportteams, schooluitjes of festivals zijn bedrukte baseball- of truckerpetten uitstekend geschikt. Ook voor beurzen, productlanceringen of evenementen zijn onze luxe petten zeer geschikt.

Bedrukken en borduren

Bij Zintuig.nl kunnen de petten zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden. Bedruk ze met jouw logo, bedrijfsnaam of een speciale boodschap om ervoor te zorgen dat iedereen jouw bedrijf herkent en onthoudt. Je kunt kiezen uit verschillende bedrukkingsmethoden zoals zeefdruk of transferdruk. Ook is het mogelijk om jouw logo te laten borduren, wat extra kwaliteit toevoegt aan de pet. Een bedrukte pet is een origineel geschenk dat altijd gewaardeerd wordt en zorgt voor een langdurig bereik omdat de ontvanger de pet lange tijd zal gebruiken, ook in zijn of haar privéleven.