• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Karaffen
Karaffen

Karaffen op Zintuig.nl

Bent u opzoek naar een karaf met opdruk? dan bent u hier op de juiste pagina. Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende karaffen die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vindt de perfecte karaf voor uw relaties. 

Producten

Karaffen bedrukken bij Zintuig.nl


Bent u op zoek naar een mooie bedrukte karaf? Dan bent u bij Zintuig.nl op het juist adres. Een karaf is een heel handig geschenk van waaruit u water, limonade of wijn kunt schenken. Mensen kunnen bijvoorbeeld karaffen met water en citroen op de tafels plaatsen tijdens een vergadering. Tijdens een diner kan een mooie karaf met wijn het middelpunt van de tafel vormen, een bedrukte karaf maakt al snel een chique indruk. Bij Zintuig.nl vindt u een aanbod aan verschillende karaffen zoals waterkaraffen, wijnkaraffen of een set met glazen die allemaal bedrukt kunnen worden.

 

Karaffen graveren en bedrukken

Om de karaf onvergetelijk te maken voor uw relaties en een persoonlijke ‘Touch’ te geven kunt u er voor kiezen om de karaf te laten bedrukken. De karaffen kunnen bedrukt worden met een kleuren opdruk doormiddel van een transfer druk, of doormiddel van graveren in het glas. Uw klanten zullen een mooie karaf hoogstwaarschijnlijk waarderen, maar de extra inspanning van het glas graveren zorgt ervoor dat zij uw karaf nooit meer zullen vergeten. 

 

16-03-2017 

 

**********************************************************************************************************************

De karaffen van Zintuig.nl

Bent u op zoek naar een water- of een wijnkaraf? Dan bent u op de juiste pagina beland. Hier vindt u karaffen waarvan u het glas kunt laten graveren. Glas graveren is een opdrukmethode, net zoals tampondruk of zeefdruk. Glas graveren gebeurt alleen op glas of raamwerk. Dit is een klassieke druktechniek en werd vroeger door de Chinezen gebruikt.

 


Water karaf graveren met uw logo

Wilt u uw water karaf of wijn karaf een persoonlijke 'touch' geven? Doe dit dan door middel van het glas graveren. Uw klanten zullen uw extra inspanning waarderen en dit relatiegeschenk met open armen ontvangen. Wijn drinken uit een karaf is toch heerlijk authentiek? Bezorg deze fantastische ervaring aan uw klanten of relaties. Kijk bij de afbeeldingen en bestel snel uw uniek wijn karaf of water karaf. Relatiegeschenken versterken de band met uw relaties!