• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Mini knuffelbeestjes
Mini knuffelbeestjes

Knuffels bestellen als geschenk

Knuffels, een uniek cadeau dat niet vaak wordt gegeven, maar toch een perfecte keuze kan zijn. Deze schattige beestjes brengen iedereen terug naar hun kindertijd en zijn vooral ideaal als je doelgroep jonge kinderen heeft. Je maakt hiermee niet alleen je relaties blij, maar ook hun kleintjes.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ontdek knuffels als geschenk bij Zintuig.nl

Heb je ooit nagedacht over knuffels als geschenk? Zintuig.nl biedt een breed assortiment knuffels die je kunt personaliseren met je eigen opdruk. Van olifanten tot nijlpaarden, klein, schattig, en met een full-color opdruk op het lintje, deze knuffels vrolijken iedereen op. Ze zijn bijzonder geschikt voor ouders met jonge kinderen. Overweeg ook sleutelhanger knuffels, perfect om je boodschap overal te verspreiden waar de sleutels meegaan. We hebben verschillende vormen beschikbaar.

Personaliseer je knuffels

Je kunt allerlei soorten knuffels en sleutelhangers personaliseren naar wens. Met een unieke bedrukking zorg je ervoor dat de ontvanger niet alleen blij is met het cadeau, maar ook jouw bedrijf herinnert elke keer als ze ernaar kijken. Bedruk ze met je logo, tekst of slogan. Afhankelijk van de knuffel kan de bedrukking op het lint of direct op de knuffel zelf.

Eenvoudig en snel bestellen bij Zintuig.nl

Bestellen doe je makkelijk via onze website. Heb je de ideale knuffel gevonden voor je relaties? Bereken dan snel en eenvoudig wat het je gaat kosten, inclusief de gewenste bedrukking. Met slechts een paar klikken is je bestelling geplaatst. Liever telefonisch bestellen of heb je vragen? Wij staan klaar om je te helpen.

Knuffels personaliseren bij Zintuig.nl

Of het nu om een olifant of een nijlpaard gaat, bij Zintuig.nl kun je knuffels in alle maten laten bedrukken. Deze betaalbare promotie maakt iedereen blij.

Sleutelhanger knuffels personaliseren

Onze kleinste knuffels als sleutelhanger nemen je boodschap overal mee naartoe. Kies uit vormen zoals een koe of een olifant en laat ze bedrukken met jouw unieke boodschap.

Mini knuffels personaliseren

Iets groter dan onze sleutelhangers, bieden onze mini knuffels een vleugje vrolijkheid voor op kantoor, thuis of in de auto. Laat ze bedrukken in full colour voor een glimlach op het gezicht van je relatie. Ontdek ons gehele assortiment online en plaats direct je bestelling.