• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zadelhoesjes
Zadelhoesjes

Zadelhoesjes bedrukken met tekst of logo?

Een zadelhoesje bedrukken met uw logo is een perfect promotiemiddel. Iedereen pakt zo nu en dan hun fiets, met bedrukte zadelhoesjes ziet iedereen uw bedrijfslogo voorbij komen. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Zadelhoesjes bedrukken met uw eigen logo

Stimuleren en promoten

Een gezonde levensstijl wordt steeds belangrijker. Steeds vaker krijgen we het advies om de auto te laten staan en de fiets te pakken. De fiets ook daadwerkelijk uit de schuur pakken, is vaak nog een hele klus. U kunt hier aan meehelpen! Uw relaties activeren om gezond te bewegen en tegelijkertijd uw bedrijf promoten? Met de zadelhoesjes die u bij www.zintuig.nl kunt bestellen, is dit gemakkelijk te combineren. Met dit originele relatiegeschenk, stappen uw relaties binnenkort vrolijk op de fiets met het door u bedrukte zadelhoesje. Zo stimuleert u uw relaties om meer te bewegen en wordt u bedrijf gepromoot.  

Werken aan een groene toekomst

Www.zintuig.nl is sinds 1998 actief en is ondertussen uitgegroeid tot een groothandel met veel ervaring in bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken. Wij maken gebruiken van verschillende druktechnieken en streven er naar dat onze producten binnen 6 dagen worden geleverd. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste groothandels in relatiegeschenken en beveelt 97 % van onze klanten ons aan. Hier zijn we trots op! Daarnaast houden wij rekening met het milieu; wij hanteren de richtlijnen van het Cleanbits netwerk. Dit houdt in dat wij onder andere investeren in duurzame energie. Zo helpen wij mee aan een betere en groene toekomst.

 

Aangepast aan uw wensen

Als u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, bent u bij www.zintuig.nl aan het juiste adres. Bij www.zintuig.nl kunt u namelijk uw eigen zadelhoesje laten bedrukken. U geeft zelf aan welke kleur het hoesje wordt en hoe u het logo op het zadelhoesje wilt laten bedrukken. Zo kunt u het geschenk geheel aanpassen aan uw wensen. Vervolgens geeft u aan hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een drukproef ter beoordeling. Zodra u deze heeft goedgekeurd, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk gedrukt en geleverd. 

 

Hoe kan ik mijn droge zadel en fiets makkelijker terugvinden?

Iedereen kent het wel. Je moet je haasten om op tijd te komen voor de trein. Je plempt je fiets tussen de duizenden fietsen op het station en bent opgelucht dat je de trein hebt gehaald. Je bent op tijd en het is tijd om even bij te komen van de intensieve fietstocht. Aan het eind van de dag zit je terug in de trein en vraag je jezelf af waar je je fiets hebt geparkeerd. Bovendien heeft het geregend en heb je geen zin om met een natte broek thuis te komen. Hoe los je dit op en wat zijn de kansen voor bedrijven?

Praktijkvoorbeeld: “De natte verloren fiets”

De oplossing voor dit praktijkvoorbeerbeeld is eenvoudig: zadelhoesjes. Als bedrijf kan je inspelen op de frustraties en ergernis van jouw klanten of relaties door bedrukte zadelhoesjes weg te geven. Ze vallen op tussen de duizenden fietsen en zorgen er tevens voor dat uw doelgroep geen natte broek krijgt en op een droge manier naar huis kan fietsen. De zadelhoesjes zijn verkrijgbaar in diverse (felle) kleuren. Zo weet u zeker dat uw doelgroep de fiets terugvindt. Veel bedrijven gebruiken zadelhoesjes voor guerrilla marketing. Het is een populair relatiegeschenk, omdat de ontvanger een zadelhoesje altijd kan gebruiken. Wat dat betreft, bereikt u uw doelgroep over het algemene voor de volle 100%. Bedruk de zadelhoesjes met uw bedrijfslogo en zorg voor een positieve ‘shockwave’ omtrent uw bedrijf!

Betrouwbaar promoten

Www.zintuig.nl is een betrouwbare, online groothandel die u helpt bij het origineel promoten van uw bedrijf. 

Wilt u uw relaties stimuleren om meer te bewegen en tegelijkertijd uw bedrijf promoten? Twijfel dan niet langer en bestel de bedrukte zadelhoesjes van www.zintuig.nl!