• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kop en schotels
Kop en schotels

Maak je Koffiemomenten Speciaal met Zintuig.nl: Serviesgoed en Kop en Schotels Bedrukken

Op zoek naar een manier om elk koffiemoment onvergetelijk te maken? Bij Zintuig.nl kun je jouw serviesgoed, zoals koffiekopjes en espresso kopjes, laten bedrukken met jouw logo, een persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. Of je nu interesse hebt in het bedrukken van een enkel koffiekopje of een set van 10 stuks, bij Zintuig.nl vind je de perfecte oplossing voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kop en schotel bedrukken

Subtiele reclame kan soms de beste zijn. Het gaat niet altijd om de grote banners of opvallende posters, maar juist om de praktische items die dagelijks gebruikt worden. Een koffiekopje met daarbij een schotel, bedrukt met jouw boodschap of logo, is zo'n slim reclameproduct. Stel je voor, elke keer dat iemand een slokje neemt, komt jouw boodschap subtiel voorbij.

Kop en schotel bedrukken: ideaal voor elk bedrijf

Koffie is overal en daarbij hoort goed servies. Door een kop en schotel te laten bedrukken met jouw logo of gekozen boodschap, zorg je ervoor dat je altijd het juiste servies in handen hebt. Plus, je maakt tegelijkertijd reclame voor jouw bedrijf op een subtiele manier.

Ook perfect als relatiegeschenk

Je kunt jouw bedrukte kop en schotel natuurlijk binnen jouw eigen bedrijf gebruiken, maar het is ook een geweldig relatiegeschenk. Of het nu gaat om investeerders, partners, werknemers of andere zakelijke contacten, met een bedrukte kop en schotel of zelfs een compleet serviespakket laat je jouw waardering blijken en maak je tegelijkertijd reclame.

Jouw favoriete kop en schotel eenvoudig bestellen

Bij ons vind je een ruime keuze aan bedrukbare koppen en schotels. Neem een kijkje in ons assortiment, kies wat bij jou en de stijl van jouw bedrijf past, en personaliseer het met een afbeelding, logo of tekst naar keuze. Ons team zorgt ervoor dat het bedrukken van jouw kop en schotel helemaal naar wens verloopt.

Ben je benieuwd naar ons complete aanbod aan bedrukte koppen en schotels? Duik dan in onze online shop en kies het servies waaruit jij jouw koffie wilt serveren.