• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kop en schotels
Kop en schotels

Kop en schotels bedrukken?

Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo zodat u vantevoren weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Bij zintuig.nl houden wij alleen van positieve verassingen.

Producten

Kop schotel bedrukken


De beste reclame voor uw bedrijf is subtiele reclame. Het zijn geen reclamemiddelen die duidelijk voor commerciële doeleinden worden gebruikt, maar praktische producten die een bepaald doel dienen en tegelijkertijd subtiel reclame maken. Een goed voorbeeld van een subtiel reclameproduct, is een koffiekopje met een reclameboodschap. Neem hier een schotel bij en u schenkt uw koffie en thee in mooi servies dat ondertussen subtiel reclame maakt voor uw organisatie.


Kop schotel bedrukken: voor ieder bedrijf

Overal waar koffie geschonken en gedronken wordt, moet het juiste servies aanwezig zijn. Door kop en schotel te laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of met een door u gekozen reclameboodschap, heeft u altijd het juiste servies in huis om heerlijke koffie te schenken. Bijkomend voordeel: uw servies maakt subtiel reclame voor uw bedrijf, zonder dat dit storend of te opvallend is. 


Kop schotel bedrukken: ook leuk als relatiegeschenk

U kunt uw bedrukte kop en schotel gebruiken binnen uw eigen bedrijf, maar u kunt deze producten ook als relatiegeschenken weggeven. Wilt u uw investeerders, partners, werknemers of andere zakelijke relaties bedanken voor hun steun en inzet? Dan kunt u hen een bedrukte kop en schotel of een compleet pakket bedrukt servies geven. U geeft een leuk cadeau om hen te bedanken, maar u maakt meteen ook reclame voor uw bedrijf. Iedereen die door uw zakelijke relaties in aanraking komt met de bedrukte kop schotel, komt namelijk in aanraking met uw reclameboodschap op het servies. 


Bestel uw favoriete kop en schotel met bedrukking naar keuze

In ons aanbod bedrukte kop schotel vindt u verschillende producten. Bekijk ons totale aanbod voor kop en schotel bedrukken goedkoop en kies het product dat u het mooist vindt en dat bovendien bij (de huisstijl van) uw bedrijf past. Alle producten in ons aanbod kop schotel bedrukt kunnen voorzien worden van een afbeelding, een logo of een tekst naar keuze, dus het maakt niet uit welk product u kiest voor de promotie van uw bedrijf. 


Heeft u eenmaal een product gevonden in ons aanbod, dan kunt u dit product laten bedrukken met een afbeelding of tekst naar keuze. U geeft aan wat u op het product wil laten zetten en onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kop schotel bedrukken helemaal naar wens gaat.


Bent u nieuwsgierig geworden naar ons totale aanbod bedrukte kop schotel? Neem dan een kijkje in onze online shop en bedruk de kop en schotel waar u uw koffie in wil schenken.

 
21-11-2016
 
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Serviesgoed bij relatiegeschenken Zintuig.nl

Op zoek naar goedkope relatiegeschenken? In deze categorie vindt u serviesgoed tegen een lage prijs. Het ouderwetse kopje en schotel zijn nog steeds heel erg modern. Overal waar koffie wordt gedronken, is er serviesgoed aanwezig. Serviesgoed is over het algemeen dus een kop een schotel. Zit er wat voor u tussen?

 

Bedruk uw serviesgoed!

Veel bedrijven kiezen ervoor om de relatiegeschenken te bedrukken. Dit raden wij aan maar het is geen verplichting. Bedrukking van uw serviesgoed is dus een optie en geen verplicht nummer. Het hippe serviesgoed is weer in! Bezorg uw klanten en relaties en warm gevoel door hun een relatiegeschenk te geven!