• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kerstballen bedrukt
Kerstballen bedrukt

Kerstballen bedrukken met je logo dat gaat jaren mee!?

Wij hebben kerstballen van verschillende materialen, kleuren en formaten in ons assortiment. Alle kerstballen zijn bijna allemaal rondom te bedrukken in 1 of meerdere kleuren. De kerstballen die wij hebben zijn tussen de 6 en de 10cm. De meest voorkomende kleuren voor kerstballen zijn rood, goud en zilver maar wij hebben in 46 verschillende kleuren waar je uit kan kiezen waardoor er altijd een kleur is die bij je past! Je kan bij ons voor een plastic of een glazen kerstbal kiezen.

Producten

Een origineel kerstgeschenk voor uw relaties? Wat dacht u van een gepersonaliseerde kerstbal!


Elk jaar weer die zoektocht naar het perfecte kerstgeschenk, het is niet altijd even makkelijk. Je wilt iets unieks en persoonlijks geven aan je relaties, iets dat echt indruk maakt. De standaard geschenkjes of pakketten met lekkernijen zijn wellicht niet meer zo origineel. Maar heb je al eens gedacht aan het laten bedrukken van kerstballen? Een kerstbal met je eigen logo of een persoonlijke boodschap is een echt uniek cadeau. Niemand anders heeft deze kerstballen, omdat jij ze zelf hebt ontworpen. En het leuke is, deze bedrukte kerstballen zijn niet alleen een geweldig geschenk voor je relaties, maar ook perfect om je eigen kantoor kerstboom mee te versieren. Zo kun je jouw zelf ontworpen kerstballen voor meerdere doeleinden gebruiken.

De kerstballen bedrukken:

Je kunt jouw geselecteerde kerstballen helemaal naar wens ontwerpen met jouw logo of een persoonlijke boodschap. Je kunt zelfs kiezen voor een kerstbal met foto. Laat je creativiteit de vrije loop bij het ontwerpen van jouw kerstballen. We kunnen de meeste kerstballen rondom in één of meerdere kleuren bedrukken. Het is belangrijk dat je ons precies laat weten wat je op de kerstbal wilt hebben. Na je bestelling sturen we je een digitale proefdruk, zodat je precies kunt zien hoe jouw gepersonaliseerde kerstbal eruit gaat zien. We starten met het bedrukken van de kerstballen pas na jouw akkoord op de digitale proefdruk.

Levering van de door uw ontworpen kerstballen

De levertijd van de kerstballen is 10 tot 15 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Wij kunnen de kerstballen versturen in doosjes met 1, 2, 4 of 6 kerstballen. 

Heb je een spoedbestelling? Dan kan je aan ons je de deadline doorgeven en dan kunnen wij kijken of het mogelijk is om de planning aan te passen. Is het niet mogelijk om de planning van je gekozen kerstbal aan te passen, dan zoeken wij samen naar een alternatief die wil voor je deadline geleverd kan worden. 

Originele kerstballen bedrukken inclusief een kerstverpakking

Pepernoten zijn inmiddels het hele jaar door te verkrijgen. Het is nog geen kerst maar veel bedrijven houden zich nu al bezig met inkoop van originele kerstballen. Tien jaar geleden werden er pas in de laatste maand van het jaar kerstballen aangeboden. Tegenwoordig zien steeds meer (web)winkels de aantrekkingskracht van kerstballen in. Het is een enorme ‘boost’ voor de verkoopcijfers. Misschien zijn de kerstballen over vijf jaar het hele jaar door verkrijgbaar.


kerstbal met veerpakkingTips voor leuke kerstballen

Stel eerst jouw budget vast en houd je hier strikt aan. Voor elk budget zijn er unieke en kwalitatieve kerstballen te vinden, dus voel je niet gedwongen om jouw budget te overschrijden als de kosten te hoog oplopen. Er is een breed assortiment aan kerstballen beschikbaar. Kies een kleur die past bij jouw bedrijf of jouw doelgroep. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw relatiegeschenk aansluit bij de verwachtingen van jouw doelgroep. Een beetje onderzoek naar jouw doelgroep is dus essentieel. Het is ook altijd mogelijk om de kerstballen te laten verpakken. Je hebt de keuze uit vier verschillende soorten verpakkingen.

Diesel kerstballen als relatiegeschenk

Het bestellen van een kerstbal is steeds eenvoudiger. De online webshop bereidt zich nu al voor op de aankomende drukke maanden. Kerstballen en kerstpakketten zijn de relatiegeschenken die veel worden verkocht. De afgelopen jaren hebben bedrijven als Diesel kerstballen bij Zintuig besteld. Zo zie je ook dat succesvolle ondernemingen gebruiken relatiegeschenkenDielel kerstbal