• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Condooms
Condooms

Condooms in een bedrukt hoesje of pakje

Stel je voor, je hebt ze opeens nodig... Wat een opluchting is het dan om dit kleine relatiegeschenk bij de hand te hebben!

Je kunt de verpakking van de condooms laten bedrukken met jouw eigen ontwerp. Stuur ons gewoon je design en wij zorgen voor een gratis digitaal voorbeeld, zodat je precies ziet hoe het eruit komt te zien.

Naast condooms met een bedrukbare verpakking, hebben we ook massageproducten en hot & cold packs in ons assortiment.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukte condoomverpakkingen: Een gamechanger in voorlichting

Condooms spelen een cruciale rol in de promotie van veilige seks en gezondheidsbescherming. Om de boodschap van veilig vrijen nog krachtiger over te brengen, zetten we bedrukte condoomverpakkingen in. Hiermee delen we niet alleen belangrijke informatie, maar verhogen we ook het bewustzijn rondom dit thema.

Het belang van bedrukte condoomverpakkingen

Educatie op zakformaat

De verpakkingen van condooms zijn ideaal voor het delen van educatieve content. Hierbij kun je denken aan instructies voor het juiste gebruik, het belang van veiligheid tijdens de liefdesdaad en verwijzingen naar verdere gezondheidsadviezen.

Bewustzijn creëren

Met een bedrukte verpakking kunnen we essentiële waarschuwingen delen, zoals de gevaren van onveilige seks en het belang van regelmatige tests op SOA's. Bovendien bieden ze ruimte voor contactgegevens van gezondheidsdiensten voor verdere ondersteuning.

Afgestemd op de doelgroep

De boodschappen op de verpakkingen kunnen we volledig aanpassen aan de behoeften van specifieke doelgroepen. Zo maken we de informatie relevant voor diverse leeftijden, gemeenschappen en culturen.

Promotie van gezond gedrag

Door condooms te verspreiden met een boodschap van gezondheid en verantwoordelijkheid, moedigen we verantwoord seksueel gedrag aan. Dit helpt bij het terugdringen van risicovolle praktijken.

Opvallend en deelbaar

Een boodschap verpakken in een opvallend jasje vergroot de kans dat deze gezien en gedeeld wordt. Condoomverpakkingen worden vaak meegenomen en uitgewisseld, waardoor jouw boodschap verder reikt.

We drukken deze verpakkingen met zorgvuldig gekozen tekst, afbeeldingen en belangrijke statistieken, inclusief contactgegevens voor extra ondersteuning. Ze vinden hun weg naar het publiek via scholen, klinieken en andere gemeenschapsinitiatieven, allemaal met het doel om bewustzijn rond veilige seks te vergroten.

Door het inzetten van bedrukte condoomverpakkingen kunnen we effectief communiceren over veilige seks en gezondheidsbescherming. Ze helpen ons bewustzijn te verhogen, risicovol gedrag te verminderen en gezonde leefgewoonten te promoten. Zo brengen we belangrijke boodschappen direct bij onze doelgroep en zorgen we samen voor een gezondere samenleving.