• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fiets artikelen
Fiets artikelen

Fietsartikelen bedrukken met je logo of tekst?

Ontdek ons ruime aanbod aan fietsartikelen, perfect voor een fietsland zoals Nederland! Wil je vooraf zien hoe je logo eruitziet op een product? Geen probleem! Wij maken gratis een digitaal voorbeeld zodat je zeker weet dat het eindresultaat naar wens is.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Fietsartikelen bedrukken: een duurzame keuze

Nederland is hét fietsland bij uitstek, met een vlak landschap dat ideaal is voor fietsen. Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, het biedt ook een unieke kans voor bedrijfspromotie. Denk aan een bedrukte fietsbel, fietslampjes, een koeltasje voor op de fiets of een stevige fietstas met jouw logo. Deze artikelen zijn niet alleen praktisch en milieuvriendelijk, maar ook perfect om jouw merk op een subtiele manier te promoten. En zelfs als iemand geen fervent fietser is, vindt diegene vast wel iemand in zijn omgeving die jouw geschenk kan waarderen!

Kies het perfecte artikel uit ons brede assortiment

Of je nu op zoek bent naar betaalbare gadgets of iets luxueuzer wilt uitpakken, onze webshop biedt een scala aan opties. Fietsartikelen bedrukken is een originele manier om jouw bedrijf te promoten, vooral als je actief bent in de fietsbranche. Maar bijna elke Nederlander stapt wel eens op de fiets, dus met bedrukte fietsartikelen zit je altijd goed.

Onze bestsellers in bedrukte fietsartikelen

Kies voor onze populaire witte fietsbel of de tweedelige fietslampenset. Fietslampjes zijn bijzonder handig omdat ze nogal eens kwijtraken, en een extra setje wordt altijd gewaardeerd. Zoek je iets bijzonders voor grotere budgetten of speciale gelegenheden? Overweeg dan onze 17-delige fietsgereedschapsset of een sportieve dubbele fietstas met afritsbare rugzak.

Waarom fietsartikelen bedrukken bij Zintuig?

Bij Zintuig kun je rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en snelle levering. Elk bedrukt fietsartikel komt met een gratis drukproef zodat je precies weet wat je bestelt. Fietsartikelen zijn een uitstekend relatiegeschenk met een sportief tintje en dragen bij aan een duurzamere wereld. Bestel vandaag nog en profiteer van een sportieve prijs voor jouw bedrukte fietsartikelen op onze website!