• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plunjezakken
Plunjezakken

Plunjezakken bij Zintuig.nl

In het assortiment van Zintuig vindt u onder andere een groot aanbod aan verschillende plunjezakken. Deze tassen zijn ideaal om uw spullen in op te bergen voor een wekendje weg. Bekijk hier snel ons aanbod en vindt de perfecte plunjezak.

Producten

De bedrukte plunjezak, het ideale relatiegeschenk voor uw onderneming!

Iedereen neemt waar ze ook heen gaan altijd spullen met zich mee. Vrouwen hebben al snel een handtas of schoudertas waar alles inzit, mannen daarin tegen hebben broekzakken om alles in te kunnen vervoeren. De plunjezak is een ideale tas voor zowel mannen en vrouwen. De plunjezak is een handige en grote tas waar veel spullen in vervoert kunnen worden en zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van deze tas. Omdat de plunjezak veel gebruikt wordt kunt u hier als bedrijf gebruik van maken door de plunjetas te gebruiken als promotiemateriaal. Laat de plunjezak bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke tekst en laat uw relaties uw naamsbekendheid vergroten. De bedrukte plunjezak is een ideaal relatiegeschenk voor uw bedrijf!

Ons assortiment plunjezakken

In ons assortiment plunjezakken hebben wij veel verschillende maten, kleuren en materialen voor u geselecteerd. Doordat wij in bijna elke prijsklasse een plunjetas hebben kunt u altijd een tas vinden die bij uw bedrijf past. De plunjezakken die wij voor u hebben geselecteerd zijn:

  • Katoenen plunjetassen
  • Nylon waterdichte plunjezakken
  • Polyester plunjezakken
  • Matrozentassen

Al onze plunjezakken zijn van hoge kwaliteit waardoor uw relaties lang kunnen genieten van uw geschenk. U kunt de plunjezakken ook in kleine oplages bestellen. De levertijd van onze onbedrukte plunjezakken is ongeveer 1 -3 werkdagen. De levertijd van onze bedrukte plunjezakken is ongeveer 5 – 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. 

Bedrukken van de plunjetassen

Alle plunjezakken kunnen worden bedrukt. Op het moment dat u uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap naar ons toestuurt maken wij voor u een digitale drukproef waarop u precies kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat eruit komt te zien. De plunjezakken kunnen in een enkele kleur of in meerdere kleuren worden bedrukt. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken voor de plunjezakken zijn Zeefdruk, Transferdruk en borduren. Door gebruik te maken van deze technieken weet u zeker dat uw bedrijfslogo of uw persoonlijke boodschap perfect gedrukt wordt op de plunjezakken!