• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plunjezakken
Plunjezakken

Plunjezakken bij Zintuig.nl

Ontdek ons uitgebreide assortiment plunjezakken, ideaal voor een weekendje weg of andere korte trips. Deze ruime tassen bieden genoeg plaats voor al je benodigdheden. Bekijk snel ons aanbod en vind de perfecte plunjezak voor jouw behoeften.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

De bedrukte plunjezak: een ideaal relatiegeschenk!

De plunjezak is een veelzijdige tas die zowel door mannen als vrouwen wordt gebruikt. Of het nu gaat om een dagtrip of een weekend weg, de plunjezak is praktisch voor iedereen. Een bedrukte plunjezak met jouw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap is een uitstekende manier om je merkbekendheid te vergroten. Maak van de plunjezak jouw visitekaartje in de vorm van praktisch promotiemateriaal.

Ons assortiment plunjezakken

Ons assortiment omvat plunjezakken in diverse maten, kleuren en materialen, geschikt voor elk budget. De selectie bestaat uit:

  • Katoenen plunjetassen
  • Waterdichte nylon plunjezakken
  • Polyester plunjezakken
  • Traditionele matrozentassen

Al onze plunjezakken zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze langdurig gebruikt kunnen worden. Ze zijn beschikbaar voor bestelling in zowel kleine als grote oplages. Onbedrukte plunjezakken kunnen al binnen 1-3 werkdagen geleverd worden, terwijl de bedrukte varianten een levertijd van ongeveer 5-7 werkdagen hebben na goedkeuring van de digitale drukproef.

Het bedrukken van plunjezakken

Elke plunjezak in ons assortiment kan worden gepersonaliseerd. Stuur ons je bedrijfslogo of persoonlijke boodschap, en wij maken een gratis digitale drukproef. Zo kun je vooraf zien hoe het eindresultaat eruit zal zien. We bieden bedrukking in zowel enkele als meerdere kleuren aan, met technieken zoals zeefdruk, transferdruk en borduren. Deze methoden garanderen dat je ontwerp prominent en duurzaam op de plunjezak verschijnt.

Kies voor Zintuig.nl voor jouw bedrukte plunjezakken en benut een praktisch relatiegeschenk dat je zichtbaarheid vergroot op elke locatie!