• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Waterflesjes met eigen etiket
Waterflesjes met eigen etiket

Water flesjes met een eigen etiket, verfrissend effectieve communicatie

Flesjes water bedrukken met je logo of tekst? Zintuig heeft een ruim assortiment met bedrukte flesjes water in verschillende maten en smaken. Handig als promotiemateriaal bij een sportevenement, een beurs of op een warme dag! Bedrukte waterflesjes leveren wij al vanaf 50 stuks, uit eigen bron en altijd met je eigen etiket erop, rondom en in full colour. Bedrukte waterflesjes zijn leuk en communicatief.

 

 

Producten

Flesjes water van Zintuig.nl, verfrissend en effectief!

Flesjes water bedrukken met uw logo of tekst? Zintuig Media heeft een ruim assortiment met flesjes water in verschillende maten en smaken. Handig als promotiemateriaal bij een sportevenement of op een warme dag!

 

Flesjes water sport

Wilt u uw bedrijf promoten tijdens een marathon, voetbaltoernooi of ander sportevenement? Kijk eens naar onze flesjes water met sportdop, deze flesjes hebben een inhoud van 500 ml en zijn makkelijk hersluitbaar. Wij bedrukken het etiket met uw logo of tekst en u maakt op een sportieve manier reclame voor uw bedrijf! Uw heeft de keuze uit flesjes water met of zonder koolzuur

 

Flesjes water met smaak

Op zoek naar iets anders dan normaal water? Wij verkopen ook flesjes water met een smaakje. Zo is er water met appel smaak of kersen smaak. Deze smaken zijn er in flesjes van 500 ml en zijn uiteraard te voorzien van een etiket met uw logo of tekst.

 

Eenvoudig bestellen

Als u de perfecte USB stick heeft gevonden voor uw relaties of personeel, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.