• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Waterflesjes met eigen etiket
Waterflesjes met eigen etiket

Personaliseer jouw waterflesjes: Verfrissend en effectief

Maak indruk met bedrukte waterflesjes

Wil je jouw logo of tekst op waterflesjes laten drukken? Bij Zintuig vind je een breed assortiment aan bedrukte waterflesjes in diverse maten en smaken, perfect als promotiemateriaal voor sportevenementen, beurzen, of gewoon voor een warme dag. Met jouw eigen full colour etiket rondom, leveren we al vanaf 50 stuks. Deze bedrukte waterflesjes zijn niet alleen leuk, maar ook een krachtige communicatietool.Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Waterflesjes laten bedrukken met je eigen etiket bij Zintuig.nl

Kleine oplage, grote impact

Wil je een duurzame waterfles bedrukken, zelfs in een kleine oplage? Zintuig.nl biedt je de mogelijkheid om waterflesjes met jouw logo of tekst te personaliseren. Ideaal voor sportevenementen of om uit te delen op een zonnige dag. Dit is een perfecte kans om op een frisse wijze reclame te maken.

Sportieve hydratatie met een persoonlijk tintje

Heb je een marathon, voetbaltoernooi of een ander sportevenement waar je jouw bedrijf wilt promoten? Kies dan voor onze waterflesjes met een sportdop. Deze flesjes van 500 ml zijn hersluitbaar en kunnen bedrukt worden met jouw logo of tekst. Beschikbaar met of zonder koolzuur, ze zijn een sportieve manier om jouw merk te presenteren.

Voeg een smaak toe aan jouw marketing

Zoek je iets unieks? Ga dan voor waterflesjes met een smaakje, zoals appel of kers. Ook deze zijn verkrijgbaar in 500 ml flesjes, perfect voor bedrukking met jouw logo of tekst, waarmee je zeker opvalt.

Eenvoudig en goedkoop jouw waterfles bedrukken

Het bestellen van jouw gepersonaliseerde waterfles is simpel. Kies de waterfles die je wilt, bereken de kosten voor het gewenste aantal en de bedrukking, en bestel met slechts een paar klikken. Wil je meerdere waterflessen goedkoop personaliseren? Dat kan allemaal bij Zintuig.nl. En als je hulp nodig hebt of liever telefonisch bestelt, staan we voor je klaar.