• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Zonnebrillen
Zonnebrillen

Zonnebrillen laten bedrukken? Al vanaf 50 stuks of 100 stuks. 

Een zonnebril is een uitstekend geschenk, geliefd bij iedereen! Of het nu voor een team, club of bedrijf is, een eigen bedrukte zonnebril zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Bij Zintuig.nl kun je zonnebrillen bedrukken op het pootje of zelfs op de glazen. Kies gewoon je favoriete model en laat ons het werk doen. We bieden je zelfs een gratis digitaal voorbeeld van jouw bedrukte zonnebril, zodat je zeker weet dat het eindresultaat naar wens is.


Producten

Een bedrukte zonnebril met logo, goedkoop en afgestemd op jouw wensen

Onze zonnebrillen worden gepersonaliseerd met behulp van tampondruk, een veelzijdige drukmethode die op vrijwel elk oppervlak kan worden toegepast. Je kunt kiezen voor een eenvoudige enkele kleur of meerdere kleuren om je bedrijfslogo opvallend weer te geven. Personalisatie-opties omvatten:

 • Het linker- of rechterpootje
 • Beide pootjes
 • Het linker-, rechterglas of beide glazen
 • Brede selectie van modellen

Bij Zintuig.nl vind je de nieuwste en meest trendy modellen zonnebrillen in alle prijscategorieën. Of je nu op zoek bent naar moderne zonnebrillen, retro-modellen, kinderzonnebrillen of sportzonnebrillen, ons assortiment heeft het allemaal. Onze staffelkortingen maken het nog voordeliger om zonnebrillen in grotere aantallen te laten bedrukken.

Zonnebril met bedrukte glazen

Onze zonnebrillen zijn ideaal voor elk moment van het jaar, waardoor ze perfecte relatiegeschenken zijn. Je kunt nu niet alleen je logo op de pootjes van de zonnebril bedrukken, maar met de nieuwste technieken ook full-color op het glas. Ontdek onze speciale zonnebrillen, zoals de Xaloc en de Malter, waarbij ook bedrukking op de glazen mogelijk is. De standaard bedrukruimte op de glazen is 2x53x42 mm, met een levertijd van 7 tot 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef.

Top 5 zonnebrillen voor de zomer

 1. Piloten zonnebrillen: Tijdloos en stijlvol, ideaal voor een brede doelgroep.
 2. Zonnebrillen bedrukken op het glas: Perfect voor maximale zichtbaarheid van je merk op festivals.
 3. Sport zonnebrillen: Optimaal voor actieve klanten, geweldig voor sportevenementen.
 4. Zonnebrillen met een uniek design: Zorg voor een blijvende indruk met een opvallend design.
 5. Goedkope zonnebrillen: Tijdloos en tegen een scherp tarief. 

Elke zonnebril is een kans om je merk te promoten. Kies voor bedrukte zonnebrillen en laat een blijvende indruk achter, waar je ook naartoe gaat!