• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Snoep in rolletjes & blisters
Snoep in rolletjes & blisters

Snoep in rolletjes & blister bedrukken?

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens. Kies voor dit snoep in een rolletje en laat jouw merk stralen. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Snoep in rolletjes en blister als relatiegeschenken

Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk snoepje? Niet alleen een kind wordt blij van een lekker snoepje, maar ook de volwassen mens houdt op zijn tijd van een lekker verfrissend snoepje. Als bedrijf zijnde is het dan ook erg leuk om uw relaties te verrassen met snoep in een bijzonder bedrukt blikje of doosje. Wat te denken van pepermuntjes, die vaak als verfrissend tussendoortje worden gegeten. Snoep in een bedruk blikje is niet alleen een leuke verrassing, maar is tevens goede reclame voor uw bedrijf. 

Laat indruk achter bij uw relaties

Bij Zintuig relatiegeschenken kunt u kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod aan bedrukte snoep in rolletjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen om er een eigen label aan te hangen of te kiezen voor een eenvoudige opdruk. Een andere optie is te kiezen voor een bepaalde slogan, die u als bedrijf hanteert. Een boeiende en inspirerende tekst laten opdrukken is ook een goede keuze. In elk geval laat u met deze opties een goede indruk achter bij uw relaties. Daarnaast maakt u tevens reclame voor uw bedrijf en dit kan ten goede komen van uw reputatie.

Verras uw relatie of geliefde met een bedrukt blikje snoep

Bij Zintuig relatiegeschenken heeft u dan ook de keuze uit een groot aanbod uit diverse bedrukte snoep in rolletjes. Zo is het rood doosje pepermunt een echte eyecatcher. Het kan natuurlijk niet alleen als relatiegeschenk gegeven worden, maar ook bijvoorbeeld voor uw geliefde is het een leuk en liefdevol geschenk. In dat geval kunt u dan kiezen voor het hart blikje/hartje rood pepermunt. Een perfect geschenk, waarmee u, uw geliefde zeker zal verrassen. Zo is er voor iedereen het perfecte geschenk te vinden in de vorm van een bedruk blikje snoep.

Bestel snel en eenvoudig online uw bedrukte blikje snoep

Door jarenlange ervaring en de aanwezige deskundigheid zijn de bedrukte snoep blikjes van de hoogste kwaliteit. De beste garantie wordt dan ook altijd gegarandeerd, waarbij een gratis proefdruk zelfs mogelijk is. Door het grote en diepe assortiment kunt u altijd de perfecte keuze maken. Verras uw relatie of geliefde dan ook met een bedrukt blikje snoep.

Omdat het aanbod aan snoep zo divers is, hebben we speciaal voor u een selectie gemaakt. In deze categorie vindt u snoep in rolletjes. De snoepjes zijn van druivensuiker of hebben een mint smaak. Deze relatiegeschenken zijn uiterst geschikt voor grote aantallen. Bestellen gaat gemakellijk en snel!

Vragen over uw relatiegeschenken?

Het is meer dan logisch als u nog vragen heeft over het aanbod aan relatiegeschenken. Juist daarom heeft Zintuig een vakkundig telefoonteam. Zij zijn elke werkdag bereikbaar op +31 (0)35 69 56 000. Zij helpen u graag!