• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
**Houten relatiegeschenken
**Houten relatiegeschenken

Houten relatiegeschenken

Relatiegeschenken gemaakt van hout zijn ontzettend milieuvriendelijk. Bomen absorberen CO2 en produceren zuurstof. Bomen die gebruikt worden voor het productieproces worden vervangen.

Hiermee wordt dus niet ontbost. En als de fabriek waar het hout verwerkt wordt tot relatiegeschenken ook nog in dat bos staat dan doen we het helemaal goed. Dat is het geval bij onze potlood fabrikant en lucifertjes fabriek. Wij werken ook met FSC gecertificeerd hout.

Naast onze bedrukbare houten relatiegeschenken, bedrukken wij ook tarwe of tarwestro relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje hier onde bij onze houten relatiegeschenken!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Waarom kiezen voor houten relatiegeschenken?

Hout is een van de meest duurzame materialen, vooral wanneer het afkomstig is uit goed beheerde bossen. Het gebruik van hout uit duurzame bronnen helpt de ecologische voetafdruk te verkleinen en ondersteunt het behoud van bossen. Daarnaast heeft hout van nature een sterke en warme uitstraling die elk product een uniek karakter geeft.

Onze houten pennen en potloden

Onze houten pennen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen, afhankelijk van het ontwerp, binnen 5-6 werkdagen bedrukt worden. Voor op maat gemaakte producties of grote aantallen hebben we een wat langere doorlooptijd, maar het wachten meer dan waard.

Gegraveerde of bedrukte potloden

We bieden houten potloden die je kunt laten bedrukken of graveren met je logo. Deze potloden zijn een efficiënte en kosteneffectieve manier om je merk te promoten. Elk potlood wordt pas geproduceerd wanneer je een bestelling plaatst, wat verspilling minimaliseert. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, formaten en vormen, en we bieden zelfs aanpassingen in het type grafiet.

Houten USB-sticks

Houten USB-sticks zijn een fantastische keuze voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Al ons hout - esdoorn, walnoot, bamboe - is FSC-gecertificeerd. Deze USB-sticks zijn niet alleen milieuvriendelijker dan plastic alternatieven, maar bieden ook een natuurlijke esthetiek en voelen duurzaam aan. Je kunt kiezen voor bedrukking in maximaal vier pantone kleuren of een full colour bedrukking, of je kunt ze laten graveren met je logo.

Houten speakers

Verhoog het volume van je promotie met onze bedrukte houten speakers! Ze zijn perfect voor thuis of onderweg en kunnen gemakkelijk worden aangesloten op een mobiele telefoon of ander apparaat. Deze speakers bieden een uitstekend geluid en zijn een geweldige manier om waardering te tonen aan je klanten of medewerkers.

Door te kiezen voor onze houten relatiegeschenken kies je voor een milieubewuste uitstraling en draag je bij aan een duurzamere wereld. Elk product is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt en helpt tegen ontbossing. Kies voor het milieu, kies voor onze houten relatiegeschenken!