• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
bedrukt met logo
bedrukt met logo

Alle producten bedrukt met logo!

Zo makkelijk kan het zijn om je logo of tekst ergens op te zetten.

Kies een product, vraag om een voorstel en tatatatatataaaaaaa!

Je logo op een product bedrukt.  Dat kan natuurlijk ook met een leuke tekst, een naam, een kleur of iets anders. Duizenden mogelijkheden!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Alle producten en relatiegeschenken bedrukken met een logo!

Waarom eigenlijk?

Het bedrukken van relatiegeschenken met een logo is een doordachte en effectieve manier voor bedrijven om hun merk of boodschap te promoten. Hiermee laat je waardering zien aan klanten, partners en medewerkers, terwijl je tegelijkertijd je merkidentiteit versterkt en de naamsbekendheid vergroot. De voordelen van het bedrukken van relatiegeschenken met een bedrijfslogo zijn divers.

Allereerst draagt het bij aan een grotere zichtbaarheid van je merk. Telkens wanneer iemand het geschenk gebruikt, komt je logo onder de aandacht, wat de herkenning van je merk stimuleert.Daarnaast is het geven van bedrukte relatiegeschenken een manier om je waardering te tonen aan klanten, partners en medewerkers, wat helpt bij het versterken van zakelijke relaties en het opbouwen van loyaliteit.

Het gebruik van bedrukte relatiegeschenken straalt professionaliteit uit en laat zien dat je oog hebt voor detail. Dit kan het vertrouwen van zakelijke partners en klanten in je bedrijf vergroten. Een ander voordeel van relatiegeschenken met een logo is de variatie aan opties. Je kunt kiezen uit een breed scala aan geschenken, zoals pennen, mokken, tassen, kleding en technologische gadgets, en deze aanpassen aan de interesses en behoeften van je doelgroep.

Bedrukte relatiegeschenken kunnen ook worden ingezet als effectieve promotionele hulpmiddelen op beurzen, evenementen en conferenties. Ze trekken de aandacht van potentiële klanten en partners en bieden de mogelijkheid om meer over je bedrijf te leren. Tot slot hebben relatiegeschenken een langdurige impact, omdat ze vaak jarenlang in gebruik blijven. Hierdoor wordt je logo herhaaldelijk blootgesteld aan de ontvanger en anderen in hun omgeving, wat bijdraagt aan de effectiviteit van deze marketingstrategie.

Kortom, het bedrukken van relatiegeschenken met een logo is een investering in de groei en het succes van je bedrijf. Het toont je betrokkenheid bij klanten en relaties en draagt bij aan het opbouwen van sterke, langdurige zakelijke connecties.

Hier zijn enkele voorbeelden van veelgebruikte bedrukte relatiegeschenken en de doelgroepen waarvoor ze geschikt zijn:

Pennen bedrukken: Pennen zijn klassieke relatiegeschenken die geschikt zijn voor vrijwel elke doelgroep. Ze worden vaak gebruikt in kantoren en zijn handig voor notities en dagelijkse taken. Ze zijn ideaal voor klanten, medewerkers en potentiële klanten.

Mokken met opdruk: Bedrukte mokken zijn geweldige geschenken voor koffieliefhebbers en iedereen die warme dranken drinkt. Ze zijn geschikt voor klanten, medewerkers en partners, vooral als ze worden gebruikt op kantoor of thuis.

Kleding: T-shirts, polo's of petten met het bedrijfslogo zijn draagbare en populaire relatiegeschenken. Ze zijn geschikt voor medewerkers, klanten en kunnen worden weggegeven op evenementen zoals beurzen of sportdagen.

Notitieboekjes: Aangepaste notitieboekjes zijn handig voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen en zijn geschikt voor professionals en studenten. Ze zijn ideaal voor klanten, medewerkers en partners.

Waterflessen bedrukken: Herbruikbare waterflessen zijn milieuvriendelijke geschenken die geschikt zijn voor iedereen die gezondheid en duurzaamheid waardeert. Ze zijn ideaal voor medewerkers en klanten.

Tassen bedrukken: Bedrukte tassen, zoals boodschappentassen of draagtassen, zijn praktische en herbruikbare geschenken. Ze zijn geschikt voor klanten en medewerkers en fungeren als mobiele reclame.

Technologische gadgets: Denk aan draagbare opladers, Bluetooth-luidsprekers of telefoonhouders. Deze zijn geschikt voor een breed publiek, vooral voor mensen die veel onderweg zijn.

Kantoorartikelen: Muismatten, notitieblokken en bureau-organizers zijn geschikt voor professionals die op kantoor werken. Ze kunnen aan medewerkers, klanten en partners worden gegeven.

Kalenders: Aangepaste kalenders zijn geschikt als eindejaarsgeschenk en zijn het hele jaar door in gebruik. Ze zijn geschikt voor klanten, medewerkers en partners.

Bij het kiezen van relatiegeschenken is het belangrijk om rekening te houden met de interesses en behoeften van je doelgroep. Overweeg ook het seizoen en de gelegenheid waarvoor je de geschenken wilt gebruiken. Het doel is om een positieve indruk achter te laten en de merkbekendheid te vergroten bij de juiste mensen.