• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Koeltassen
Koeltassen

Koeltassen bedrukken met opdruk van je logo of een tekst?

Koeltassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Zo hebben wij grote schoudertassen maar ook kleine koeltasjes voor alleen blikjes. Je kan alle kanten op en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Producten

Koeltassen bedrukken, geef uw relaties een origineel geschenk voor de warme dagen!

Op het moment dat de warmere dagen weer aanbreken gaan mensen er massaal weer op uit. Op deze warmere dagen wilt iedereen zijn eten en drinken natuurlijk koel houden. Hiervoor zijn koeltassen natuurlijk ideaal. Als bedrijf kunt u hier geheel op in spelen door bedrukte koeltassen als geschenk te geven aan uw relaties of uw werknemers. Als uw relaties of werknemers gebruik maken van de koeltas bedrukt met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap, heeft u de perfecte manier om uw bedrijf op te laten vallen bij alle dagjes mensen en de zonaanbidders. De koeltassen zijn enorm populair en hierdoor kunt u er een mooi opvallend item van maken. 


De verschillende soorten koeltassen die u kunt laten bedrukken

De verschillende modellen zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. De meeste koeltassen zijn gemaakt van polyester maar zo hebben wij ook koeltassen gemaakt van non – woven materialen. Alle koeltassen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De volgende koeltassen hebben wij in ons assortiment:

 • Schoudertassen
 • Koeltassen voor blikjes
 • Koeltas voor 1 fles
 • Fietskoeltas
 • Koeltassen met meerdere vakken
 • Opvouwbare koeltassen
 • Krukje met koeltas erin
 • Koelelementen

Het bedrukken van de koeltassen

Door het bedrukken van de koeltassen komt u bedrijf goed onder de aandacht met de warmere dagen of het nu op het strand, bij het zwembad, op vakantie of bij andere gezellige activiteiten is. Alle koeltassen in ons assortiment kunnen worden bedrukt. Als u van te voren wilt weten hoe uw bedrijfslogo of u persoonlijke boodschap eruit komt te zien op de koeltas dan kunt u uw bedrijfslogo op boodschap naar ons toe sturen en dan maken wij voor u een digitale drukproef zodat u kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat zal gaan worden. Aan de drukproef kunnen natuurlijk ook nog aanpassingen gemaakt worden. De koeltassen kunnen in 1 kleur of in meerdere kleuren worden bedrukt. Hierdoor kunnen wij altijd iets maken dat bij uw bedrijf past. 


Als u de koeltassen onbedrukt wilt bestellen kunt u binnen 5 werkdagen de tassen al bij u verwachten. De bedrukte koeltassen hebben een levertijd van 7 tot 14 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. 


Heeft u spoed met de levering van de koeltassen dan kan er bijna altijd sneller geleverd worden. Geef aan onze medewerkers de deadline door en dan kunnen wij kijken of de planning eventueel nog aan gepast kan worden. 


Het meest originele en gewilde relatiegeschenk voor de zomer


De zomer komt er weer aan en de mensen trekken er weer op uit. Hierbij voorzien zij zichzelf van de benodigde zomerse accessoires. Een van de meest verkochte zomerproducten van vorig jaar betrof koeltassen. Mensen hebben behoefte om hun voedsel en drank koel te houden op de warmste dagen. Er is niets zo vervelend als opgewarmd voedsel of lauwe drank als men aan het genieten is van het heerlijke zomerse weer. U kunt als bedrijf slim op deze behoefte inspringen door met uw eigen logo bedrukte koeltassen te schenken aan uw relaties of werknemers.


De kracht van het relatiegeschenk


U kunt met een relatiegeschenk goede sier maken en uw klant een gewaardeerd gevoel geven. Mensen zijn gevoelig voor dergelijke gestes en een goed relatiegeschenk zorgt voor een versteviging van de band tussen u en uw klant. Veel ondernemers zien ook het belastingtechnische voordeel van het relatiegeschenk: het is grotendeels aftrekbaar!


Uw bedrijf promoten op koeltassen


Als uw klanten of medewerkers gebruik maken van een bedrukte koeltas met uw logo erop, beschikt u over een prachtige manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij vele dagjesmensen en andere zomergenieters. De populariteit van de koeltassen is erg groot en u kunt er desgewenst een opvallend item van maken. Het mooiste voordeel is misschien nog wel dat mensen elkaar opzoeken in de zomer. Op het strand drommen duizenden mensen samen net als aan de meren of bij het zwembad. Ook tijdens festivals en andere evenementen maken mensen gebruik van koeltassen. Het is dus een ideale manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij vele mensen tegelijk!