• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Opvouwbare paraplus
Opvouwbare paraplus

Een opvouwbare paraplu bedrukt u gemakkelijk en snel bij Zintuig.nl!

In ons regenachtige kikkerlandje is het altijd handig om een paraplu bij de hand te hebben. Met onze kleine opvouwbare paraplus zorgt u ervoor dat uw relaties droog bij de bestemming aankomen en dat uw relaties niet hoeven te slepen met een onhandige grote paraplu. U kunt de opvouwbare paraplus goedkoop laten bedrukken met uw bedrijfslogo en wij kunnen de bedrukte paraplus ook nog snel bij u leveren. 

 

Producten

De opvouwbare paraplu is het perfecte geschenk voor het typische Nederlandse weer!

Soms lijkt het alsof het altijd regent in Nederland hierdoor is een paraplu voor iedereen. Op momenten dat het niet regent, is het fijn als de paraplu gemakkelijk opgeborgen kan worden. Maak het uw relaties gemakkelijk en geef ze een kleine opvouwbare paraplu als geschenk. Deze kleine paraplus kunnen in 1 handbeweging worden uitgeschoven als het regent en zijn zo weer opgeborgen als het weer droog is. 

 

Ons assortiment opvouwbare paraplus

Al onze paraplus in ons assortiment kunt u laten bedrukken en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben kleine paraplus in veel verschillende kleuren en maten. In ons assortiment hebben wij de paraplus in verschillende prijsklassen, hierdoor kunt u altijd een opvouwbare paraplu vinden die binnen uw marketingbudget past. Wij hebben ook opvouwbare paraplus die u in kleinere oplages kunt bestellen. Omdat wij werken met staffelkortingen kan het voor u uiteindelijk alleen maar voordeliger worden. 

 

De opvouwbare paraplu bedrukken

Op het moment dat u een keuze heeft kunnen maken tussen onze kleine paraplus kunt u de gekozen paraplu door ons laten bedrukken. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken voor de paraplus zijn:

  • Zeefdruk
  • Transferdruk
  • Sublimation

De meest voorkomende opdrukruimte die wij gebruiken voor de paraplus is 150x240mm. Na bestelling krijgt u van onze studio een digitale drukproef aangeleverd, op de drukproef kunt u exact zien hoe uw bedrijfslogo op de opvouwbare paraplu komt te staan. Pas na goedkeuring van de digitale drukproef starten wij met het bedrukken van de paraplus. 

 

Leveren van de bedrukte opvouwbare paraplu

De levertijd van de bedrukte paraplu is 5 – 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Als u de paraplus onbedrukt wil is dat ook geen probleem. De levertijd van de onbedrukte paraplus is 1 – 3 werkdagen. Op het moment dat u spoed heeft met een bestelling, geef dan aan onze medewerkers uw deadline door en dan kijken wij of we de planning voor u kunnen aanpassen. Op het moment dat de planning niet aangepast kan worden kijken wij samen naar een alternatief die binnen uw deadline geleverd kan worden. 

 

25-05-2018

 

***********************************************************************************************************************

 

Vouwparaplus bij Zintuig.nl

In het land waar het altijd lijkt te regenen, is een paraplu voor iedereen onmisbaar. Helaas is een grote paraplu altijd een gedoe om met je mee te dragen op de momenten dat het regent. Bij Zintuig.nl hebben wij daarom voor u een ruim assortimenten aan opvouwbare paraplus. Deze paraplus passen opgevouwen gemakkelijk in elke tas. Op het moment dat het gaat regenen kunnen ze gemakkelijk in een handbeweging uitgeschoven worden tot een voorwaardige paraplu. 

 

Vouwparaplus bedrukken

Bij Zintuig.nl kunt u de vouwparaplu gemakkelijk laten bedrukken. Door de paraplu te bedrukken kunt u ervoor zorgen dat de ontvanger van de paraplu telkens aan u denkt op het moment dat de paraplu wordt gebruikt. doordat de paraplu ze bescherming bied kan de ontvanger deze gevoelens koppel aan uw merk, omdat die op de paraplu staat en zal het vertrouwen in uw merk groeien. De vouwparaplus kunnen op zowel de paraplu als het hoesje bedrukt worden. 

 

Gemakkelijk bestellen

Op Zintuig.nl vindt u de perfecte paraplu voor uw relaties. U kunt gemakkelijk berekenen wat de kosten zijn voor de paraplu met, of zonder bedrukking. Het bestellen van de paraplus kan heel gemakkelijk via de website. Als u nog vragen heeft of advies nodig heeft kunt u gerust bellen.