• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Opvouwbare paraplus
Opvouwbare paraplus

Bij Zintuig.nl bedruk je gemakkelijk en snel opvouwbare paraplu's!

In Nederland, waar het vaak regent, is het altijd handig om een paraplu bij de hand te hebben. Onze kleine opvouwbare paraplu's zorgen ervoor dat jij en je relaties altijd droog overkomen, zonder het ongemak van een grote, onhandige paraplu. Je kunt deze paraplu's voordelig laten bedrukken met je bedrijfslogo, en we kunnen ze ook snel leveren. Een opvouwbare paraplu is het perfecte geschenk voor het typisch Nederlandse weer!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Opvouwbare paraplu's als praktisch relatiegeschenk

Soms lijkt het alsof het in Nederland altijd regent, dus een paraplu komt altijd van pas. Op de momenten dat het niet regent, is het fijn als de paraplu gemakkelijk opgeborgen kan worden. Maak het je relaties gemakkelijk en geef ze een kleine opvouwbare paraplu als geschenk. Deze paraplu's zijn met één handbeweging uit te schuiven als het regent en net zo snel weer op te bergen als het droog wordt.

Ons assortiment opvouwbare paraplu's

Alle paraplu's in ons assortiment kunnen bedrukt worden en zijn van hoge kwaliteit. We hebben kleine paraplu's in veel verschillende kleuren en maten, en omdat we werken met staffelkortingen, wordt het voor jou alleen maar voordeliger. Je kunt zelfs kleinere oplages van deze handige paraplu's bestellen.

Opvouwbare paraplu's bedrukken

Zodra je een keuze hebt gemaakt uit onze kleine paraplu's, kun je deze door ons laten bedrukken. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken zijn zeefdruk, transferdruk en sublimatiedruk. De meest voorkomende opdrukruimte die wij gebruiken voor de paraplu's is 150x240mm. Na je bestelling ontvang je van onze studio een digitale drukproef, waarop je precies kunt zien hoe jouw bedrijfslogo op de opvouwbare paraplu zal staan. Pas na jouw goedkeuring van de digitale drukproef starten we met het bedrukken van de paraplu's.

Levering van bedrukte opvouwbare paraplu's

De levertijd van de bedrukte paraplu is 5 tot 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Als je de paraplu's onbedrukt wilt bestellen, kan dat ook. De levertijd voor onbedrukte paraplu's is 1 tot 3 werkdagen. Heb je een spoedbestelling? Laat ons dan je deadline weten, en we zullen zien of we de planning voor jou kunnen aanpassen. Als het niet mogelijk is om de planning aan te passen, zoeken we samen naar een geschikt alternatief dat binnen jouw deadline geleverd kan worden.