• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Corona maatregelen
Corona maatregelen

Corona maatregelen voor bedrijf en particulier!

Voorlichtings banners, desinfecterende handgel, handschoenen, gele hesjes, mondkapjes, het vliegt de schappen uit. Door het coronavirus gaan we bewuster om met onze hygiëne en veiligheid. Voorlichting, bescherming en desinfectie door zeep, tissues en desinfecterende handgel zijn een noodzaak.

Producten

Corona maatregelen als desinfectie, voorlichting en bescherming!

Handgel vliegt de schappen uit. Want door het coronavirus gaan we bewuster om met onze hygiëne. We doen ons best om de weerstand te verhogen en houden onze handen schoon. Bacteriën verspreiden zich tenslotte snel via je handen. Het wordt aanbevolen vooral heel erg veel je anden te wassen. Zeep, tissues en desinfecterende handgel lijken een noodzaak te zijn. Daarom hebben wij onze inkoop kanalen aangesproken en voeren nu een groot assortiment handgel. Wet wipes zijn handig voor in de auto, onderweg, of voor specifiek gebruik. Ook vallen gastendoekjes onder deze categorie. Gastendoekjes zijn kleine handdoekjes voor hat afdrogen van de handen. Er zijn verschillende wet wipes met verschillende functies. Zo zijn er wet wipes met een anti-muggen formule of een antibacteriële wet wipes set. 


Verpakkingen en drukvoorwaarden

De verpakkingen van de wipes en gastendoekjes zijn goed te bedrukken bij Zintuig.nl. Deze kunt u bedrukken aan de hand van uw wensen, met behulp van verschillende soorten druktechnieken. Op de website kunt u gemakkelijk bereken wat de kosten zullen zijn voor het door u gewenste artikel met, of zonder opdruk. Het bestellen kunt u ook eenvoudig vanaf de website doen. Besteld u liever telefonisch of heeft u hulp of advies nodig? neem dan gerust contact op.