• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Corona maatregelen
Corona maatregelen

Corona Maatregelen voor zowel bedrijven als particulieren!

Informatie Banners, handdesinfectie, handschoenen, veiligheidshesjes, en mondkapjes zijn niet aan te slepen. Het coronavirus heeft ons allemaal bewuster gemaakt van het belang van hygiëne en veiligheid. Adequate voorlichting, persoonlijke beschermingsmiddelen en grondige reiniging met zeep, tissues en desinfecterende handgel zijn essentieel geworden.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Relatiegeschenken ter bescherming

In een tijd waarin we allemaal extra alert zijn geworden op onze gezondheid en hygiëne door de impact van het coronavirus, is het duidelijk hoe belangrijk persoonlijke verzorgingsproducten zijn geworden. Handgel, die essentieel is geworden in onze dagelijkse routines, vliegt van de schappen. Deze trend onderstreept het bewustzijn rondom hygiëne dat is versterkt door de pandemie. 

Onmisbare hygiëneproducten

Tijdens de pandemie is gebleken dat regelmatige handreiniging met zeep, water en handgel van cruciaal belang is om onszelf en anderen te beschermen. Voor die momenten dat zeep en water niet beschikbaar zijn, bieden desinfecterende handgels en doekjes een handige oplossing om de handen schoon te houden en het risico op virusoverdracht te verlagen.

Praktische oplossingen voor onderweg

Desinfecterende doekjes zijn een zegen voor iedereen die veel onderweg is, of het nu in de auto is of tijdens andere vormen van reizen. Naast doekjes behoren ook gastendoekjes tot de essentiële items die ons helpen de persoonlijke hygiëne te handhaven. Ons assortiment bevat diverse soorten desinfecterende doekjes, waaronder opties met speciale formules zoals anti-muggen of antibacteriële eigenschappen.

Personaliseer je bescherming 

In deze uitdagende tijden biedt het personaliseren van deze hygiëneproducten een unieke kans om zorg en verantwoordelijkheid te tonen. Bij Zintuig.nl kun je de verpakking van doekjes en handgels laten bedrukken met jouw ontwerp of logo. Op allerlei verschillende soorten druktechnieken. Dit is niet alleen een manier om jouw merk te promoten, maar ook om een boodschap van zorg en aandacht voor gezondheid en veiligheid uit te dragen. Door het personaliseren van deze essentiële producten laat je zien dat jouw bedrijf of organisatie de strijd tegen zoals het coronavirus serieus neemt en bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van iedereen.

In deze tijden is het duidelijk geworden dat kleine gebaren en praktische hulpmiddelen een grote rol spelen in onze collectieve inspanningen om veilig en gezond te blijven. Het personaliseren van hygiëneproducten versterkt deze boodschap en helpt bij het verspreiden van positiviteit en zorgzaamheid in de strijd tegen het coronavirus.