• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kompassen bedrukken
Kompassen bedrukken

Kompassen bedrukken?

Ben jij op zoek naar een toffe kompas die je kunt laten bedrukken? Dan staan wij voor je klaar. De kompassen die wij verkopen kun je op maat laten bedrukken met het ontwerp dat jij verstuurd.

Heb je een ontwerp? Stuur je ontwerp gerust door en wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je kompas. Naast onze bedrukbare kompas, bedrukken wij ook zaklampen. Altijd handig in het donker!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kompassen bedrukken

Op unieke wijze reclame maken? Laat kompassen bedrukken

Er zijn vele manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Vind je het belangrijk om reclame te maken op unieke wijze, zodat je niet hetzelfde bent als alle andere bedrijven die hun organisatie podium willen geven? Dan kun je ervoor kiezen kompassen te bedrukken en op deze manier reclame te maken. Welke mogelijkheden je hebt bij kompassen bestellen en wanneer dit interessant is, lees je op deze pagina.

De mogelijkheden van kompassen bedrukken

Kompassen zijn er in allerlei soorten en maten. Als je kompassen wil gebruiken om reclame te maken voor jouw bedrijf of als je een uniek relatiegeschenk zoekt voor belangrijke relaties van jouw organisatie, kun je zelf kiezen welk kompas je wil laten bedrukken. Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten kompassen, verschillende vormen kompassen, kompassen van verschillende grootten en kompassen in verschillende kleuren. Heb je het beste kompas gevonden, dan kies je zelf wat je op het kompas wil laten zetten. De meeste bedrijven zetten hun logo op het kompas, maar je kunt er ook voor kiezen een slogan, een afbeelding of een korte tekst op jouw kompas te laten drukken.

Kompassen bestellen met jouw eigen tekst: leuk in de zomer!

Een kompas is een ideaal reclamemiddel of relatiegeschenk in de zomer. Je geeft het kompas aan jouw medewerkers, klanten, relaties of investeerders en zij nemen het praktische ding mee op vakantie om zich gemakkelijk te kunnen oriënteren in het buitenland. Handig voor hen, maar nog handiger voor jou. Door de kompassen met afbeeldingen of tekst te verspreiden, kun je namelijk op subtiele wijze reclame maken in het buitenland onder de doelgroep die je graag wil bereiken. De mensen die je de kompassen geeft hebben het idee een leuk en praktisch cadeau te krijgen voor op vakantie en je kunt reclame maken voor jouw bedrijf, zelfs buiten de eigen landgrenzen om.

Kompassen bestellen: je doet het eenvoudig online

Veel mensen denken dat het laten bedrukken van kompassen lastig is en bovendien veel tijd kost, maar dit is absoluut niet het geval. Het enige wat je hoeft te doen, is het zoeken van jouw favoriete kompas en het uploaden van een bestand om jouw kompas te laten bedrukken. Vervolgens plaats je jouw bestelling online, waarna alles voor je geregeld wordt en je enkel nog hoeft te wachten tot jouw bedrukte kompassen thuisbezorgd worden.

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod kompassen? Bekijk ons grote aanbod relatiegeschenken kompassen dan op Kompas bedrukken en zoek jouw favoriet!