• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Snoeppotten
Snoeppotten

Snoeppotten bedrukken, goede promotie!

Wil je je team een glimlach op het gezicht toveren? Trakteer ze dan op iets lekkers...

Stel je voor, een snoeppot met jouw logo op het deksel, gevuld met heerlijke snoepjes!

We bieden de mogelijkheid om snoeppotten te bedrukken, zelfs in kleine oplages. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit een breed assortiment snoepjes voor de vulling. Of je nu een opdruk op de pot zelf wilt of op het deksel, de mogelijkheden zijn eindeloos. En de inhoud? Die is gegarandeerd verrukkelijk!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een bedrukte snoeppot als relatiegeschenk?

De lekkerste snoepjes in de mooiste snoeppotten, die laat je bedrukken bij zintuig.nl. Kies uit het grote assortiment potten met een inhoud van een klein beetje tot heel erg lekker veel. En heel veel keuze aan inhoud, van snoepjes tot pepermuntjes en koekjes.

Van klein tot groot

Wil je een kleine oplage snoeppotten bedrukken met je logo dan is dat geen enkel probleem bij elke snoeppot staat het minimale te bestellen aantal. Is dat nog teveel bel dan even dan komen we eigenlijk altijd wel uit. Grotere aantallen uiteraard ook geen enkel probleem, hoe meer hoe beter zeggen wij altijd zeker als het over snoepjes gehad.

Een adres of veel adressen?

Omdat snoeppotten, zeker als gevuld zijn grote zware dingen zijn is het leveren soms een uitdaging. Niet voor ons hoor want wij doen het heel erg vaak en weten dus hoe het werkt. Zo kunnen wij elke zending van tevoren aanmelden zodat we zorgen dat er ook open wordt gedaan.

Of wil je misschien dat al jouw klanten op een eigen adres en lekker snoeppotje met jouw gezellige reclame verhaal erop thuisgestuurd krijgen, ook dat is geen probleem. Wij kunnen er zelfs een mooie brief van jou bij doen. Zo wordt reclame maken heel erg persoonlijk, superlekker en het allerbelangrijkste…. heel erg effectief!

Een extra voordeel van de bedrukte snoeppot, hij moet na gevuld worden!

Een snoeppot is nooit echt helemaal leeg, wij kennen maar weinig verhalen van snoeppotten die niet aangevuld worden. Want eenmaal iets lekkers op de toonbank, dan is mijn gewend aan het lekkere plekje. Bovendien is het relatiemanagers of account managers die het moeten hebben van langskomen een goede binnenkomer. Die roepen dan “Ik kom even de snoeppot vullen!”en binnen staan ze.