• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Plastic kerstballen bedrukken
Plastic kerstballen bedrukken

Plastic kerstballen bedrukken doe je in 3 stappen!

Met de kerst is het altijd zoeken naar het ideale geschenk voor de kerst. Ideale eindejaarsgeschenken zijn altijd lastig te vinden maar een bedrukte plastic kerstbal kan hier zeker voor worden genoemd. Daarbij kunt u in 3 stappen de bedrukte kerstballen online bestellen. 

  1. Geef het aantal kerstballen aan dat u wilt bedrukken
  2. Stuur uw logo op naar ons
  3. Plaats uw een bestellig

Plastis kerstballen gaan lang mee, zijn breukvast en mega origineel! Elk jaar de kerstboom in de showroom, de entree of de winkel met je eigen logo kerstballen erin, hoe leuk is dat?

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een leuk relatiegeschenk rond de feestdagen is een bedrukte kerstbal!

Een uniek relatiegeschenk voor de feestdagen aan het einde van het jaar zijn bedrukte kerstballen. U kunt natuurlijk glazen kerstballen aan uw relaties geven, maar deze zijn wel erg breekbaar. Wat als een van uw relaties kleine kinderen of huisdieren hebben die met de mooi versierde kerstboom gaan spelen? Als u zeker wil weten dat volgend jaar uw gepersonaliseerde kerstballen weer worden opgehangen in de kerstboom kunt u ervoor kiezen om plastic kerstballen te laten bedrukken. Hiermee weet u in ieder geval zeker dat uw relaties meerdere jaren uw geschenk gebruiken. 
 
De kleuren en maten van de plastic kerstballen
De plastic kerstballen zijn leverbaar in 3 verschillende maten, wij hebben de volgende maten in ons assortiment; 6cm-8cm en 10cm. Wij hebben 46 verschillende kleuren in ons assortiment waardoor u altijd wel een kerstbal kunt vinden die bij uw bedrijf past. De plastic kerstballen kunnen al vanaf 50 stuks worden geleverd. Als u een lagere oplage wenst is er bij uitzondering wel een oplossing voor. U kunt met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken, vaak komen wij er samen wel uit!
 

Bedrukken van de plastic kerstballen

Alle plastic kerstballen ins ons assortiment kunt u laten bedrukken. U kunt uw creativiteit helemaal zijn gang laten gaan met het ontwerpen van uw design. Wij kunnen uw ontwerp in 1 of meerdere kleuren bedrukken. Op het moment van bestellen krijgt u van ons een digitale drukproef waarop u precies kunt zien hoe uw ontwerp op de gekozen kerstbal komt te staan. Wilt u nog iets wijzigen aan de bedrukking is dat geen probleem. U kunt dat contact opnemen met onze studio en dan kijken wij samen wat u wilt veranderen. Pas als de drukproef is goedgekeurd starten wij met het bedrukken van uw bestelling dit om eventuele misdrukken te voorkomen. Bij ons kunt u er altijd vanuit gaan da de druktechnieken altijd professioneel zijn. 
 

De levering van uw gepersonaliseerde kerstballen

De levertijd van de bedrukte kerstballen is ongeveer tussen de 5 en 10 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. De plastic kerstballen kunnen ook onbedrukt worden geleverd. De levertijd van de onbedrukte kerstballen is ongeveer tussen de 1 en 4 werkdagen. U kunt ervoor kiezen om de plastic kerstballen te laten leveren in doosjes van 1, 2, 4 of 6 stuks. 
Als u een strakke deadline heeft kunt u het beste contact met ons opnemen. Dan kijken wij samen of de door u gekozen kerstbal binnen uw deadline geleverd kan worden. Is dit niet mogelijk, dan zoeken wij samen naar een alternatief die wel binnen uw deadline geleverd kan worden!
 
25-05-2018