• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stappentellers
Stappentellers

Stappentellers bedrukken met uw logo??

Wil je stappentellers laten bedrukken met je logo? Je kunt vooraf zien hoe je logo erop komt te staan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je, zodat je kunt checken of het logo eruitziet zoals je wilt. Bevalt het logo op het voorbeeld niet, dan passen we het meteen voor je aan. Bij Zintuig.nl ben je aan het juiste adres voor alle relatiegeschenken op maat, bedrukt met jouw logo of afbeelding.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Stappenteller bedrukken

Ben je op zoek naar een originele en effectieve manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een nieuw publiek? Of wil je je werknemers en relaties een leuk promotiegeschenk bieden? Een bedrukte stappenteller geeft je de mogelijkheid om een voordelig, maar populair artikel weg te geven. Vooral in de zomer is de stappenteller een gewild promotiegeschenk. De ontvanger ziet jouw bedrijfsgegevens keer op keer. Onderzoek wijst uit dat een stappenteller gemiddeld 3 keer per week wordt gebruikt. Zo komt jouw onderneming steeds weer in de spotlight te staan.

Laat een stappenteller bedrukken als promotiegeschenk

Het laten bedrukken van een stappenteller met logo is vaak voordeliger dan je denkt. Wij leveren hoogwaardige stappentellers in verschillende kleuren en uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een budget stappenteller, maar natuurlijk ook voor een luxer exemplaar, de keuze is aan jou. Een van onze meest gekozen bedrukte stappentellers is de trendy stappenteller. Dit apparaat biedt goede functionaliteit en is geliefd bij de gebruiker. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment van tellers en andere veelgebruikte bedrukte accessoires. Het weggeven van een stappenteller aan het personeel kan helpen het ziekteverzuim terug te dringen. Met jouw promotiegeschenk leg je de nadruk op het verhogen van de conditie en het verbeteren van de gezondheid.

Met spoed een stappenteller bedrukken? Dat kan!

Wij vinden dat een bedrukt promotiegeschenk van hoge kwaliteit moet zijn en uiteraard ook functioneel moet zijn. Het item is het visitekaartje voor jouw bedrijf en moet een goede uitstraling hebben. Kies voor een goedkope stappenteller, of laat een ander artikel bedrukken met jouw logo, tegen een onverwacht lage prijs. Wij kunnen je bestelde artikelen snel leveren, zodat je ook op korte termijn een leuke actie kunt plannen. Een voorbeeld van een van onze bedrukte stappentellers met een zeer snelle levertijd is deze goedkope stappenteller.

Organiseer een nieuwe actie met goedkope stappentellers als give-away

Plan nu een succesvolle promotie-actie en bestel de leukste give-aways voor jouw onderneming. Stel een origineel pakket samen met bedrukte stappentellers, geef een teller weg bij aankoop van bepaalde artikelen, of organiseer een wedstrijd of prijsvraag. Kortom, er zijn tal van manieren waarop je met jouw bedrukte stappentellers (of andere bedrukte artikelen) jouw bedrijf onder de aandacht kunt brengen van een potentieel nieuwe klant. Ontdek nu ons veelzijdige aanbod aan bedrukte stappentellers en gebruik een voordelige en unieke manier om jouw bedrijf te promoten.