• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Relatiegeschenken voor de horeca**
Relatiegeschenken voor de horeca**

Relatiegeschenken voor in de horeca 

Wil je je café, restaurant of bar echt een 'place to be' maken? Promotiemateriaal voor de horeca helpt je indruk te maken op gasten én team. Bij Zintuig.nl vind je alles, van bedrukte mokken en menukaarten tot stijlvolle schorten en caps. Dus neem snel een kijkje in ons assortiment en vind het perfecte relatiegeschenken voor jou horeca bedrijf.Neem vandaag nog contact op! 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Promotiemateriaal voor de horeca 

Als je een café, restaurant of bar runt en je plek echt een place to be wilt maken, dan is het slim om promotiemateriaal voor de horeca te gebruiken. Het is zoveel meer dan alleen give-aways met je logo, het maakt indruk op je gasten en je team. Horeca promotiemateriaal werkt als je eigen groep, die overal laat zien hoe cool je spot is.

Stel je voor, je gasten die de menukaart bekijken die helemaal van jou is, koffie nippen uit mokken met je logo, of je team zien werken in super mooie schorten of caps (petjes). Dat is goud waard en laat echt zien wie jij bent. Gasten gaan hierdoor niet alleen vaker terugkomen, maar ook aan al hun vrienden vertellen hoe geweldig je plek is door de professionele uitstraling van het geheel. Daarom is het handig om promotiemateriaal voor de horeca 

Voor je werknemers werkt het ook super. Als iedereen dezelfde outfits draagt met je logo, voelt het team zich echt als één team en zien ze er ook nog eens super pro uit. Dit versterkt de vibe en teamwork in je zaak.

Plus, deze promo items zijn eigenlijk free publicity. Als je team ze draagt of je gasten nemen ze mee, dan ziet iedereen je merk zonder dat je extra hoeft te betalen.

Horeca promotiemateriaal

Dus, het inzetten van dit horeca promotiemateriaal is echt een slimme zet. Het tilt je zaak naar een hoger niveau, zorgt dat gasten de tijd van hun leven hebben en verbetert de sfeer in je tent enorm. Het is de perfecte move om je horecazaak op de kaart te zetten en ervoor te zorgen dat iedereen het over je heeft.

Bij Zintuig kun je spullen scoren voor je horeca promo. We hebben alles wat je kunt wensen, speciaal voor de horeca. Of je nu op zoek bent naar die unieke look voor je team, borden en mokken die nergens anders te vinden zijn, of slimme gadgets om weg te geven, wij hebben het. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lucifers of aanstekers die zijn bedrukt met je logo.

Horeca relatiegeschenken bij Zintuig.nl 

Alles wat je kiest, kun je helemaal aanpassen aan je stijl. logo, kleuren, boodschap, wij regelen het. We zorgen dat elk stuk promotiemateriaal voor de horeca perfect past bij je merk. We gaan altijd voor topkwaliteit en duurzaamheid. Onze spullen zijn niet alleen mooi, maar kunnen ook echt tegen een stootje, ideaal voor drukke dagen.

En we zijn er voor je, wat je ook nodig hebt. Grote bestellingen voor evenementen of speciale horeca relatiegeschenken voor die unieke momenten, bij Zintuig.nl helpen we je graag. We boosten je horecazaak en zorgen dat iedereen ziet hoe leuk je spot is.

Dus, klaar om je horeca naar een next level te tillen? Neem dan snel contact op!