• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Auto accessoires
Auto accessoires

Auto accessoires bedrukken

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende auto accessoires die u allemaal kunt laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Auto accessoires zijn onzettend handige en leuke relatiegeschenken voor iedere autobezitter. Bekijk het aanbod hieronder en vindt het perfecte geschenk voor uw relaties. 

Producten

Auto accessoires bedrukken bij Zintuig.nl

De autobranche is al jarenlang een branche waar veel relatiegeschenken worden weggegeven. Ga het maar eens na. Hoe vaak krijgt u bij aankoop van een nieuwe auto of bij bezoek bij een autodealer tijdens Pasen een geschenk van de dealer. Deze promotionele artikelen zijn de ideale marketingtool om in het achterhoofd van de klant te blijven hangen. Bij het bedrukken van artikelen voor de autobranche is er echter wel één punt waar u altijd rekening mee moet houden. U zult wel een artikel moeten bedrukken voor in de auto. Dit kan van alles zijn maar op deze pagina vindt u voornamelijk accessoires voor in de auto die u kunt bedrukken. 

 

De auto accessoires bedrukken

Er zijn een aantal verschillende auto accessoires die u kunt laten bedrukken bij Zintuig. Voor de autobranche zoals verschillende autodealers wordt er voornamelijk gekozen voor de kleine accessoires voor in de auto. Denk hierbij aan de volgende artikelen:

  • Sleutelhangers
  • Parkeerkaarthouder met zuignap
  • Autoadapter

Een ander artikel dat altijd goed werkt als relatiegeschenk is de parkeerschijf. De parkeerschijf is een ideaal promotioneel artikel om te bedrukken voor elk bedrijf. Niet alleen in de autobranche kunt u een parkeerschijf bedrukken maar ook als een bedrijf die gewoon voor uitbreiding van naamsbekendheid wilt kiezen. 

 

Een parkeerschijf bedrukken

Van alle standaard auto accessoires, zoals de autoadapter en parkeerkaarthouders, is de parkeerschijf toch wel de meest verkochte auto accessoire. Dit komt doordat de parkeerschijf een grote opdrukruimte heeft en ook heel goedkoop is te bedrukken. Daardoor bestaan er in deze productgroep ook veel verschillende parkeerschijven. Zo kunt parkeerschijven bedrukken met een krabber of een parkeerschijf met een winkelwagenmunt bedrukken. Dit maakt van de parkeerschijf een leuk geschenk om mee te geven aan de klant.

 

Bedrukte auto artikelen vergelijken

Als u een keuze heeft gemaakt in het promotionele artikel voor de auto die u wilt laten bedrukken dan wilt u natuurlijk nog wel de beste prijs vinden. Daarom kunt u bij Zintuig geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit betekent dat u na aanvraag van de offerte nog helemaal nergens aan vast zit. Zo kunt u de prijs voor het bedurkken van de auto artikelen nog vergelijken met andere leveranciers en zo op de voor u beste prijs komen. Wij vragen u echter wel dat wanneer u een betere prijs heeft kunnen vinden dit met ons te bespreken. Meestal kunnen wij voor u nog een afspraak maken die binnen onze prijzen valt.