• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Post it bedrukken
Post it bedrukken

Post it bedrukken met je eigen logo

Briefjes plakken als geheugensteuntje? Laat dan post its bedrukken met je logo. Zo hebben de post-its een dubbele functionaliteit. Jouw naam of logo wordt telkens weer gezien!

Post its kan je ook laten bedrukken in full colour. Bekijk hier de mogelijkheden

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Post its bedrukken voor unieke promotieWil je op een opvallende en praktische manier jouw merk promoten? Laat dan post-its personaliseren met jouw logo of tekst. post-its met logo zijn perfect voor op kantoor, tijdens vergaderingen of evenementen en fungeren als een constant zichtbare vorm van reclame.


Ontwerp jouw eigen post its met logo

Kies ervoor om jouw post-its te voorzien van een logo, bedrijfsnaam of een inspirerende boodschap. post-its met tekst trekken de aandacht en brengen jouw boodschap op een subtiele manier over. Of het nu gaat om notities tijdens een meeting of als bladwijzers, gepersonaliseerde post-its komen altijd van pas.

Een perfect relatiegeschenk: Memo post its bedrukken

Ben je op zoek naar een praktisch en welkom relatiegeschenk? Memo post-its bedrukken is een uitstekende keuze. Ze zijn ideaal om uit te delen tijdens beurzen of als onderdeel van een welkomstpakket. Door hun veelzijdigheid en dagelijkse gebruik, blijft jouw merk steeds in het zicht.

Voordelen van post its personaliseren

Het personaliseren van post-its biedt diverse voordelen. Ze zijn niet alleen kostenefficiënt en nuttig, maar verhogen ook de zichtbaarheid van je merk. Elke keer dat iemand een post-it gebruikt, wordt jouw boodschap gezien. Dit maakt het een effectieve manier om jouw merkbekendheid te vergroten.