• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zonnehoeden en Zonnekleppen
Zonnehoeden en Zonnekleppen

Hoeden bedrukken

Hoeden zijn perfecte geschenken voor je relaties en een stijlvolle manier om je bedrijf te promoten op beurzen, evenementen of gewoon tijdens de zomermaanden. Ontdek ons uitgebreide aanbod en vind de perfecte zonnehoed of cap voor je relaties.
Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Zonnehoeden en zonnekleppen bij Zintuig

Bij Zintuig vind je zonnehoeden en zonnekleppen die niet alleen de zon uit de ogen van je klanten houden, maar ook je bedrijf op een leuke manier promoten. Of het nu op het strand is of tijdens een zonovergoten vakantie, onze zonnehoeden zijn een onmisbaar artikel. Klanten en werknemers zien er niet alleen goed uit met jouw logo op hun zonnehoed of zonneklep, ze zijn ook uitstekend beschermd tegen de zon.

Over onze zonnehoeden en zonnekleppen

Onze zonnehoeden en kleppen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen of polyester. Ze zijn ideaal voor allerlei buitenactiviteiten en bedrijfsevenementen zoals beurzen, sportwedstrijden en picknicks. Kies ervoor om de hoeden te laten bedrukken met je logo voor maximale zichtbaarheid of bestel ze onbedrukt als je een subtielere aanpak prefereert.

Eenvoudig en snel bestellen

Heb je de ideale zonnehoed of zonneklep gevonden voor je relaties? Bestel ze gemakkelijk via onze website. Bereken snel de kosten voor het gewenste aantal met de gewenste opdruk en plaats je bestelling met slechts een paar klikken. Heb je liever persoonlijk contact of heb je vragen? Je kunt ons altijd telefonisch bereiken of via onze website contact opnemen voor ondersteuning.

E-mail: sales@zintuig.nl

Telefoon: +31(0)35-6956000

Chat: Zopimchat op onze website