• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - hout
Pennen - hout

Hout pennen bedrukken

Pennen die een mooie uitstraling hebben zijn de houten pennen van Zintuig. Al deze houten pennen kunnen worden bedrukt met een verzorgd logo dan heb je gegarandeerd succes. Door deze pennen aan te schaffen denk je natuurlijk ook aan het milieu.

Daarom is het een ideaal relatiegeschenk. Los van deze houten bedrukbare pennen verkopen wij ook mooie notieboekjes die bedrukt kunnen worden. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Houten pennen bedrukken bij Zintuig.nl

Pennen zijn er in allerlei soorten en maten, en dat zal voor jou waarschijnlijk geen verrassing zijn. Het veelzijdige van pennen zit in de manier waarop ze bedrukt kunnen worden. Samen met een mooi uiterlijk kan een bedrukte pen veel reclame maken voor jouw bedrijf.

Prijsvergelijking houten pennen bedrukken met logo

Misschien ben je niet helemaal zeker over de prijs voor onze houten pennen. Je wilt waarschijnlijk de prijs voor het bedrukken van de houten balpennen vergelijken met andere leveranciers. Dat kan! Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt, is dit geheel vrijblijvend en zit je dus nog helemaal nergens aan vast. Zo kun je heel goedkoop houten pennen laten bedrukken. Heb je een leverancier gevonden die goedkoper houten pennen kan bedrukken? Laat het ons weten en misschien kunnen wij dan iets voor je regelen.

Voorraad bedrukte houten pennen

Zoals je al op de productpagina van sommige houten pennen hebt kunnen zien, zijn sommige houten pennen voorzien van een voorraadindicatie. Als de voorraad van deze houten balpennen lager is dan wat je wilt bestellen, is het handig om even contact op te nemen met ons. Je kunt ons bereiken via de volgende kanalen:

Mail: sales@zintuig.nl

Tel: +31(0)35-6956000

Chat: Zopmichat op onze website