• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zuurtjes, gummies & lollies
Zuurtjes, gummies & lollies

Trakteer je relaties op lollies en zuurtjes

Zuurtjes, gummies of lollies laten bedrukken

Wie wordt er nou niet blij van een heerlijk snoepje? Zowel kinderen als volwassenen genieten van een lekker verfrissend snoepje op zijn tijd. Wat dacht je ervan om je relaties te verrassen met snoep in een speciaal bedrukt blikje of doosje? Pepermuntjes, bijvoorbeeld, worden vaak als verfrissend tussendoortje genomen. Snoep in een bedrukt blikje is niet alleen een leuke verrassing maar ook een effectieve manier om reclame voor je bedrijf te maken.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Laat een blijvende indruk achter

Bij Zintuig Relatiegeschenken vind je een breed en gevarieerd assortiment bedrukte zuurtjes, gummies of lollies. Je kunt ervoor kiezen om er een eigen label aan te hangen of te kiezen voor een eenvoudige opdruk. Misschien wil je wel een inspirerende tekst of je bedrijfsslogan laten drukken. Hoe dan ook, je laat gegarandeerd een goede indruk achter bij je relaties en maakt tegelijkertijd reclame voor je bedrijf, wat je reputatie ten goede kan komen.

Verras je relatie of geliefde met een bedrukt blikje snoep

Met een groot aanbod aan diverse bedrukte zuurtjes, gummies of lollies bij Zintuig Relatiegeschenken is er voor iedereen het perfecte geschenk in de vorm van een bedrukt blikje snoep. Het rode doosje pepermunt is een echte blikvanger, perfect als relatiegeschenk of zelfs voor je geliefde. In dat geval is het hart blikje met rode pepermunt een perfect geschenk om je geliefde mee te verrassen.

Bestel snel en eenvoudig jouw bedrukte blikje snoep

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn onze bedrukte snoepblikjes van de hoogste kwaliteit. We garanderen de beste kwaliteit, waarbij zelfs een gratis proefdruk mogelijk is. Dankzij ons ruime en diverse assortiment vind je altijd de perfecte keuze. Verras je relaties of geliefde met een bedrukt blikje snoep.

Lollies en zuurtjes als relatiegeschenk zijn ideaal: iedereen houdt van een zoete traktatie. En voor degenen die dat niet doen, geven het graag aan anderen die het wel waarderen. Zo zorgt jouw bedrukte snoep voor de nodige aandacht. Bovendien hoeven relatiegeschenken niet duur te zijn; grotere hoeveelheden betekenen vaak lagere prijzen. Zorg ervoor dat iedereen in je omgeving jouw lollies en zuurtjes ziet. Maak je relaties blij met deze zoete geschenken!