• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zuurtjes, gummies & lollies
Zuurtjes, gummies & lollies

Zuurtjes, gummies & lollies bedrukken?

Super lekkere promotie snoepjes, met eigen blister, tekst of oopdruk.

Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Lollies en zuurtjes als uw relatiegeschenk

Zuurtjes, gummies of lollies laten bedrukken

Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk snoepje? Niet alleen een kind wordt blij van een lekker snoepje, maar ook de volwassen mens houdt op zijn tijd van een lekker verfrissend snoepje. Als bedrijf zijnde is het dan ook erg leuk om uw relaties te verrassen met snoep in een bijzonder bedrukt blikje of doosje. Wat te denken van pepermuntjes, die vaak als verfrissend tussendoortje worden gegeten. Snoep in een bedruk blikje is niet alleen een leuke verrassing, maar is tevens goede reclame voor uw bedrijf. 

Laat een ongewisse indruk achter bij uw relaties

Bij Zintuig relatiegeschenken kunt u kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod aan bedrukte Zuurtjes, gummies of lollies. U kunt bijvoorbeeld kiezen om er een eigen label aan te hangen of te kiezen voor een eenvoudige opdruk. Een andere optie is te kiezen voor een bepaalde slogan, die u als bedrijf hanteert. Een boeiende en inspirerende tekst laten opdrukken is ook een goede keuze. In elk geval laat u met deze opties een goede indruk achter bij uw relaties. Daarnaast maakt u tevens reclame voor uw bedrijf en dit kan ten goede komen van uw reputatie.

Verras uw relatie of geliefde met een bedrukt blikje snoep

Bij Zintuig relatiegeschenken heeft u dan ook de keuze uit een groot aanbod uit diverse bedrukte Zuurtjes, gummies of lollies. Zo is het rood doosje pepermunt een echte eyecatcher. Het kan natuurlijk niet alleen als relatiegeschenk gegeven worden, maar ook bijvoorbeeld voor uw geliefde is het een leuk en liefdevol geschenk. In dat geval kunt u dan kiezen voor het hart blikje/hartje rood pepermunt. Een perfect geschenk, waarmee u, uw geliefde zeker zal verrassen. Zo is er voor iedereen het perfecte geschenk te vinden in de vorm van een bedruk blikje snoep.

Bestel snel en eenvoudig online uw bedrukte blikje snoep


Door jarenlange ervaring en de aanwezige deskundigheid zijn de bedrukte snoep blikjes van de hoogste kwaliteit. De beste garantie wordt dan ook altijd gegarandeerd, waarbij een gratis proefdruk zelfs mogelijk is. Door het grote en diepe assortiment kunt u altijd de perfecte keuze maken. Verras uw relatie of geliefde dan ook met een bedrukt blikje snoep.

Lollies en zuurtjes zijn lekkere versnaperingen en uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Iedereen houdt van snoep. De mensen die er niet van houden, geven het wel aan mensen die het wel lekker vinden. Zo ziet iedereen uw bedrukte snoepjes. Dat is wat u wilt! Lollies en zuurtjes dragen bij aan de exposure van uw relatiegeschenk!

Lollies en zuurtjes zijn niet duur

Een relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn. Hoe groter de hoeveelheid hoe lager de prijs. Het is verstandig als u hier rekening meehoudt. Zorg ervoor dat iedereen in uw omgeving in aanraking komt met uw lollies en zuurtjes. Maak uw relaties blij met deze relatiegeschenken!