• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Speciaal schrijfwaar
Speciaal schrijfwaar

Speciaal schrijfwaar bedrukken met logo of tekst?

Ben jij op zoek naar een speciale schrijfwaren? Dan kunnen wij je verder helpen. Een aantal speciale schrijfwaren zijn ecologisch, goed voor het milieu dus.

 

Als jij een ontwerp hebt die je wilt zetten op de schrijfwaren, maken wij digitaal gratis een ontwerp en sturen wij die naar jou op. Voor meer exclusieve schrijfwaren kun je deze link klikken. 

Producten

Speciale pennen bedrukken bij Zintuig

Het bedrukken van pennen is een veelgebruikte tool als het gaat om relatiegeschenken. Het is ook heel makkelijk om pennen te voorzien van uw logo en daarom wordt er ook vaak gekozen voor een bedrukte pen. De pennen zijn ook makkelijke en goedkope weggevers omdat deze nu eenmaal klein en in zowel grote als kleine oplage verkocht kunnen worden. Pennen worden echter door heel veel bedrijven verkocht en meestal gaat het hier dan om steeds dezelfde pennen, dus hoe val jij dan alsnog op met je bedrukte pen? Nou heel simpel, met uw bedrukte speciale pen. 


De speciale pennen van Zintuig

Een speciale pen heeft net nog een extra detail die hem opvallende maakt dan een gewone pen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de stylus pennen. Deze pennen hebben aan de achterkant een zacht uiteindelijk die u op de smartphone kunt gebruiken. Dit is handig voor de mensen met dikke vingers. Een handig geschenk dus in bijvoorbeeld de bouwnijverheid. Hier staat men toch bekend als harde werkers met grote handen en dikke vingers, het behandelen van een smartphone is meestal een complete ramp bij de bouwvakkers. Er zijn echter nog veel meer speciale pennen in het assortiment van Zintuig, zo kunt u: 

Stylus balpennen bedrukken

Balpen in de vorm van injectiespuit bedrukken

Flexibele potlood bedrukken

Lipstick balpen bedrukken

Hangbalpen bedrukken

4 kleuren balpen bedrukken


Bedrukte speciale pennen vergelijken

Het is natuurlijk voor u lastig om te kunnen kiezen uit allemaal verschillende leveranciers die de speciale pennen aanbieden. Het lijkt wel of er elke dag weer een nieuwe concurrent erbij komt en wij begrijpen dat u daar al deze bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offert aanvragen. Dit betekent dat wij u een offert opsturen voor het aantal speciale pennen die u wilt laten bedrukken en dat u dan alsnog nergens aan vast zit. Dit is natuurlijk ideaal en zo kunt u gerust even alle prijzen doornemen.