• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wijn - water - eigen etiket
Wijn - water - eigen etiket

Wijn met eigen etiket en waterflesjes met eigen etiket

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk of een speciale manier om jouw merk onder de aandacht te brengen? Ontdek ons zorgvuldig geselecteerde assortiment wijnen en champagnes, klaar om te worden voorzien van jouw persoonlijke etiket. Ook voor waterflesjes ben je bij ons aan het juiste adres. Deze staan direct naast onze etiketteermachine, waardoor we vaak al binnen een week kunnen leveren. Dit maakt het ideaal voor last-minute evenementen of snelle marketingacties.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Wijn en waterflesjes met eigen etiket maken, dat kan bij Zintuig!

Denk je aan wijn of champagne als relatiegeschenk, dan denk je misschien aan de feestdagen. Maar wijnen en champagne zijn ook perfecte zomergeschenken voor al jouw relaties. Stel je voor: een mooie zomeravond buiten in de tuin of heerlijk relaxen op het strand met een glas wijn. De etiketten van onze wijn- en waterflesjes kun je helemaal naar jouw wens personaliseren. Een fles wijn met een gepersonaliseerd etiket is het ideale geschenk voor je personeel, partners en leveranciers. Met een lekkere fles wijn met jouw eigen etiket creëer je een positieve herinnering aan jouw bedrijf.

Ons assortiment voor bedrukbare etiketten

Er is veel variatie in wijnen, en wij hebben de populairste wijnen van dit moment voor je geselecteerd. Ontdek onze zorgvuldig gekozen wijnen zoals:

Daarnaast hebben we verschillende wijngeschenksets en accessoires waarmee je jouw relaties kunt verrassen. Ook staan er diverse waterflessen klaar die je kunt laten bedrukken.

Het bedrukken van het etiket

De etiketten bedrukken we met de Full colour printing methode, die bijna altijd in full colour is en perfecte kleuren levert voor jouw gepersonaliseerde etiketten. Op de achterzijde van elke fles vind je alle wettelijke gegevens zoals inhoud en alcoholpercentage, terwijl het etiket aan de voorzijde geheel naar jouw wensen ontworpen kan worden. De meest voorkomende opdruk ruimte op de etiketten is 102mm x 76mm.

Wijn etiketten maken en bedrukken voor jouw relaties

Wil je een lekker wijntje of drankje aanbieden aan jouw relaties, dan heb je natuurlijk een mooi etiket nodig. Bij Zintuig.nl bieden we een divers assortiment aan wijnen en dranken waarvoor je zelf het etiket kunt maken en bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of een leuke tekst. Geef je liever geen alcohol of drinkt jouw relatie dit niet? Geen zorgen, we bieden ook alcoholvrije dranken waarvoor je eveneens etiketten kunt maken en bedrukken.

Zelf het etiket maken voor op de wijn

Bij ons vind je een breed scala aan wijnen om jouw relaties mee te verwennen. Van rode en witte wijnen tot heerlijke rosé wijnen, je kunt bij al deze wijnen een etiket ontwerpen en maken, zodat je jouw relaties heerlijk kunt verrassen. Daarnaast zijn er ook diverse wijnaccessoires die je kunt bedrukken met een logo of tekst.

Alcoholvrije dranken etiketten maken en bedrukken

Het is ook mogelijk om alcoholvrije dranken aan te bieden aan jouw relaties. Ook voor deze dranken kun je jouw eigen etiket maken en bedrukken. Of het nu gaat om alcoholische of alcoholvrije opties, bij Zintuig.nl kan het allemaal!

Met deze gepersonaliseerde opties kun je jouw relatiegeschenken echt uniek en memorabel maken, perfect afgestemd op de voorkeuren en het imago van jouw bedrijf.