• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Parasols
Parasols

Parasols laten bedrukken voor de zonnige zomerdagen!

U kunt bij Zintuig.nl goedkoop parasols laten bedrukken voor als uw relaties. De parasols zijn in kleine oplages te bedrukken en te bestellen. Als u uw logo, wensen en voorkeuren naar ons toe stuurt maken wij voor u een gratis digitaal ontwerp. 

Producten

Bescherm uw relaties tijdens de warme zomerdagen van de felle zon op het strand met een bedrukte parasol!

Tijdens de warme zomerdagen gaan er veel mensen met hun gezin lekker naar het strand. Op het strand zit je heerlijk te genieten van de warme zon maar even snel schaduw opzoeken zit er meestal niet bij. Een parasol is dan ideaal om mee te nemen naar het strand, deze biedt dan de benodigde schaduw en een stukje verkoeling. Als bedrijf kan hierop in gespeeld worden door een bedrukte parasol mee te geven aan uw relaties. Uw relaties zijn blij dat ze zelf schaduw kunnen creëren en ondertussen ziet iedereen op het strand of aan het zwembad uw bedrijfslogo. Dit is natuurlijk de ideale manier van marketing! Zon en zee worden gecombineerd met positieve gevoelens en bij het zien van uw bedrijfslogo wordt uw bedrijf gecombineerd bij deze positieve gevoelens.

 

Het assortiment van parasols

Wij hebben 3 verschillende modellen parasols in meerdere kleuren beschikbaar. De parasols zijn al leverbaar vanaf 25 stuks. Door onze selectie van parasols klein te houden willen wij het makkelijker voor u maken om een keuze te kunnen maken. 

 

Bedrukken van de parasols

Op het moment dat uw parasol heeft uitgekozen kunnen wij deze voor u goedkoop bedrukken. De meest voorkomende druktechniek die wij gebruiken voor de parasols is; Transferdruk. Door gebruik te maken van deze druktechniek weet u zeker dat uw bedrijfslogo kwalitatief goed op de parasol wordt bedrukt. Wij kunnen de parasols in 1 kleur of in meerdere kleuren voor u bedrukken waardoor u zo creatief kunt zijn als u wel met uw ontwerp. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een digitale drukproef toegestuurd. De drukproef is volledig op schaal en in kleur gemaakt zodat u exact kunt zien hoe de bedrukking op de parasol komt te staan. Wij beginnen pas met het bedrukken van uw bestelling op het moment dat er een akkoord is op de digitale drukproef. 

 

Levertijden van de bedrukte parasols

 

De levertijd van de bedrukte parasols is ongeveer tussen de 7 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. De levertijd van de onbedrukte parasols is tussen de 1 – 4 werkdagen. Op het moment dat u spoed heeft met de levering, kunt u het beste contact opnemen met onze werknemers. Wij gaan dan proberen voor uw de planning aan te passen en anders zoeken wij samen naar een alternatief!

 
21-06-2018
***********************************************************************************************************

Parasols online bestellen en bedrukken bij Zintuig

In de zomermaanden is de zon, ook in Nederland, vaak aanwezig. In de warme dagen zijn veel mensen dan te vinden op het strand en daar is de schaduw natuurlijk ver te zoeken. Toch is schaduw voor de meeste Nederlanders zeer welkom, zelfs op het strand. Een parasol is dan natuurlijk het ideale artikel om schaduw te bieden voor de mensen. U kunt deze parasols als bedrijf heel gemakkelijk online bestellen of bedrukken via Zintuig.nl. Op deze productpagina vind u alle parasols die bij Zintuig te bedrukken zijn.

 

Parasols goedkoop bestellen en bedrukken

Zoals u kunt zien in deze productpagina kunt u veel verschillende parasols in allerlei kleuren laten bedrukken. Standaardkleuren voor een parasol zijn: blauw, oranje, rood, wit, geel en groen. Zintuig is een pure webwinkel en heeft niet beschikking over een fysieke winkel. Op deze manier kunnen wij voor de prijs heel laag houden en kunt u heel goedkoop deze parasols bedrukken. Als u de parasols niet wilt laten bedrukken en gewoon wilt bestellen dan is dat ook mogelijk. De minimale afname voor de meeste parasols is 25 stuks. 

 

Prijs voor bedrukte parasols vergelijken

Zintuig heeft sinds kort een tool waarmee u heel gemakkelijk de prijs van verschillende parasols kunt vergelijken. Als u op de productpagina van de parasols de parasol selecteert die uw wilt vergelijken en vervolgens klikt op de knop “vergelijk producten” linksbovenin de productgroep komt u binnen bij de vergelijkingstool. Op deze pagina kunt u het aantal kiezen en kiezen of u de parasols bedrukt of onbedrukt wilt bestellen, zo kunt u makkelijk en snel de parasols op de prijs vergelijken. 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan 

Heeft u uiteindelijk interesse in één of twee parasols, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op deze manier kunt u nogmaals de prijs voor de parasols goed vergelijken. Dit keer kunt u dat doen met de prijs van andere leveranciers. Mocht u echter een leverancier vinden die de parasols goedkoper kan aanbieden, laat ons dit dan weten. Soms kunnen wij u een extra service bieden of nog iets van de prijs afhalen, bij Zintuig heeft u niet voor niets de beste deal garantie!