• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wellness & verzorging
Wellness & verzorging

Wellness- & verzorgingsproducten bedrukken, de meest relaxte relatiegeschenken. 

Heerlijk ontspannen ben je natuurlijk als je naar de sauna gaat of een gezichtsmasker neemt. Dit gevoel wil je natuurlijk ook overdragen naar de klant en dat kan gewoon! Door wellness artikelen zoals een gezichtsmasker te bedrukken of een verzorgingsproduct zoals een manicureset te bedrukken. Zintuig heeft een ruim assortiment van wellness- en verzorgingsartikelen die je allen kan laten bedrukken of onbedrukt kan laten.

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Wellness artikelen bedrukken bij Zintuig!

Wellness artikelen zijn er in vele soorten en maten. Zo kan je een badjas bedrukken of laten borduren met een tekst of logo maar ook een manicureset bedrukken. Bij Zintuig hebben we het grootste assortiment aan relatiegeschenken in Nederland en om deze reden hebben we dus ook die verschillende promotie artikelen in wellness & verzorging.

Het grootste assortiment relatiegeschenken in Nederland

Doordat wij een grote database hebben en veel samenwerkingen hebben met verschillende leveranciers in Nederland kunnen wij u garanderen dat we het grootste assoritment hebben in relatiegeschenken. Dit betekent eigenlijk dat we je altijd kunnen helpen, zelfs bij de gekste vragen!