• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Relatiegeschenken & Give-aways

Relatiegeschenken, strooigoed, give-aways, business gifts, vele namen voor het zelfde!

Sinds 1999 leveren wij bedrukte producten in Nederland die wij inkopen uit heel de wereld. 

Wij hebben eigen magazijnen, betrekken de geschenken bij leveranciers in Europa of het verre oosten en bedrukken ze in eigen huis,  of via externe drukkerijen. Veel mogelijkheden om jou aan het juiste geschenk te helpen met de juiste opdruk en binnen de gewenste levertijden.

Met ons gigantische assotiment komen wij altijd wel tot een goed voorstel en ben jij uiteindelijk een blije klant. 

Dat is ook de doelstelling van elke order die wij uitvoeren;  "zorgen dat de klant blij is en terug komt". 

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukte relatiegeschenken, de traditionele favorieten.

Bedrukte tassen.  Pennen met opdruk.  Wijn met een eigen etiket. Bekers met opdruk.  Bedrukte bidons. 

Ontdek Onze Uitgebreide Collectie Relatiegeschenken & Give-Aways in de Outlet!

Bij Zintuig.nl weten we dat het vinden van het perfecte relatiegeschenk of de ideale give-away van groot belang is voor bedrijven en organisaties. Daarom bieden we je een ongeëvenaarde selectie van relatiegeschenken en promotieartikelen, allemaal te vinden in onze outlet. Waarom zou je voor Zintuig.nl kiezen?

Standaard Lage Prijzen: We begrijpen dat budgetten belangrijk zijn. Daarom hanteren we standaard lage prijzen voor al onze producten in de outlet. Dit betekent dat je hoogwaardige relatiegeschenken en give-aways kunt vinden zonder je budget te overschrijden.

Snelle Levering: We begrijpen ook dat timing cruciaal kan zijn. Of je nu last-minute geschenken nodig hebt voor een evenement of je voorraad wilt aanvullen, onze snelle leveringsopties zorgen ervoor dat je je producten op tijd ontvangt.

Diversiteit in Keuze: Onze collectie omvat een breed scala aan producten, variërend van schrijfwaren en drinkwaren tot technologische gadgets en textiel. Wat je doelen ook zijn, we hebben iets dat bij je past.

Maatwerk Opties: Bij Zintuig.nl geloven we in het belang van personalisatie. Veel van onze producten kunnen worden aangepast met je bedrijfslogo, slogan of boodschap, waardoor je merk opvalt.

Milieubewustzijn: Als je om het milieu geeft, bieden we ook een selectie milieuvriendelijke relatiegeschenken, die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Op onze speciale pagina voor relatiegeschenken en give-aways kun je gemakkelijk navigeren en bladeren door onze uitgebreide collectie. Of je nu op zoek bent naar promotieartikelen voor een beurs, bedankjes voor klanten, of incentives voor je medewerkers, bij Zintuig.nl hebben we precies wat je nodig hebt.


Laat ons je partner zijn in het vinden van de perfecte relatiegeschenken en promotieartikelen. Ontdek ons assortiment in de outlet, waar kwaliteit, betaalbaarheid en snelle levering samenkomen. Bij Zintuig.nl gaan we verder dan alleen geschenken; we helpen je om blijvende indrukken te creëren.