• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schoudertassen
Schoudertassen

Schoudertassen bedrukken, snel leveren en goede kwaliteit?

Schoudertassen kunnen snel worden geleverd. Onbedrukte schoudertassen kunnen wij deze al leveren in 1 – 4 werkdagen. De bedrukte schoudertassen kunnen wij leveren met 5 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Heb je spoed met je bestelling dan kunnen wij bijna altijd sneller leveren. Geef aan onze medewerkers de deadline door en wij proberen onze planning aan te passen.

Producten

Bedrukte schoudertassen voor jong en oud!

Geef uw relaties een geschenk waar ze lang van kunnen genieten en waarmee u lang gezien blijft worden! Tassen zijn onderdeel van de mode-industrie, de tas wordt steeds meer een onderdeel van de outfit. Schoudertassen worden hierbij ook steeds populairder en dan niet alleen bij de vrouwen, ook bij de mannen wordt de schoudertas ook steeds populairder. Hierdoor is het bedrukken van een schoudertas met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap een duurzame investering! Een bedrukte schoudertas zorgt voor een betere naamsbekendheid bij veel verschillende leeftijdsgroepen. Schoudertassen worden ook steeds meer gebruikt onder scholieren vanwege het modiueze karakter. 


Ons assortiment aan schoudertassen om te bedrukken

Wij hebben een groot assortiment schoudertassen die u kunt laten bedrukken. Zo hebben wij schoudertassen in veel verschillende kleuren, maten en materialen. Al onze schoudertassen zijn van goede kwaliteit waardoor deze lang meegaan en uw relaties lang van uw geschenk kunnen genieten. In ons assortiment hebben wij:

  • Non-woven schoudertassen
  • Schoudertassen van gerecycled materiaal
  • Polyester schoudertassen
  • Akte tassen
  • Luxe schoudertassen

In elke prijscategorie hebben wij wel een schoudertas die bij uw bedrijf past, omdat wij werken met staffelkortingen kan het ook alleen maar voordeliger voor u worden. 


Uw schoudertas laten bedrukken

De door u gekozen schoudertassen kunt u goedkoop laten bedrukken. Er worden verschillende druktechnieken gebruikt voor de schoudertassen. De meest voorkomende druktechnieken die gebruikt worden zijn; Transferdruk, Zeefdruk en borduren. De schoudertassen kunnen worden bedrukt in 1 kleur of in meerdere kleuren. De opdrukruimtes voor onze schoudertassen verschillen per tas. Om te kijken welke tas het beste bij uw bedrijf past kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen samen met u de schoudertas samenstellen zodat u altijd de beste keuze heeft.