• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Huisdieren accessoires
Huisdieren accessoires

Geschenken voor huisdieren

Een geschenk voor je klant's beste vriend. Verras de dierenbezittende klanten met handige geschenken voor hun dieren. Of het nu een speeltje voor de hond, de kat of de cavia is, het huisdier verdient een beetje extra aandacht. Het liefst met je logo erop! Speciaal voor de bedrijven werkzaam in de huisdieren branche, trimsalons, dierendokters, fokkers, trainers etc etc. Je logo op de speeltjes voor de dieren zal stralen!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Verwen de huisdieren van je relaties met unieke gadgets en speeltjes

Maak indruk met huisdieraccessoires als relatiegeschenken

Behoort jouw doelgroep tot dierenliefhebbers of mensen die in de dierenbranche werken? Overweeg dan eens een relatiegeschenk dat zij kunnen gebruiken voor hun huisdieren! Voor velen is hun hond of kat hun beste vriend. Verras daarom de eigenaar met een speciaal geschenk zoals een halsband, tennisbal, of voederbak voor hun dier. Zo laat je een onvergetelijke indruk achter.

Personaliseer gadgets voor huisdieren met jouw merk

Al deze huisdierartikelen kunnen volledig naar wens bedrukt worden. Laat bijvoorbeeld jouw logo of een tekst achter op de producten. Zo wordt de beste vriend van jouw klant een levende herinnering aan jouw bedrijf. Via onze website kun je gemakkelijk de kosten voor het bedrukken berekenen en je bestelling plaatsen. Heb je liever persoonlijk contact of zit je nog met vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Huisdieren promoties: het perfecte geschenk voor dierenliefhebbers

Is jouw doelgroep gek op dieren? Zet dan in op huisdieren promoties als relatiegeschenk. Je vindt in deze categorie alles wat het hart van een dierenliefhebber sneller laat kloppen: van speeltjes tot frisbees. Ontdek genoeg opties om elke dierenfan te verblijden!