• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Huisdieren accessoires
Huisdieren accessoires

Geschenken voor huisdieren

Een geschenk voor je klant's beste vriend. Verras de dierenbezittende klanten met handige geschenken voor hun dieren. Of het nu een speeltje voor de hond, de kat of de cavia is, het huisdier verdient een beetje extra aandacht. Het liefst met je logo erop! Speciaal voor de bedrijven werkzaam in de huisdieren branche, trimsalons, dierendokters, fokkers, trainers etc etc. Je logo op de speeltjes voor de dieren zal stralen!


Producten

Huisdieren gadgets en speeltjes, speciaal voor marketing doeleinden

Bestaat uw doelgroep uit mensen die werken of gek zijn op dieren? Waarom geeft u dan niet een relatiegeschenk dat zij kunnen gebruiken voor hun huisdieren! Vaak is de hond of kat van een eigenaar hun beste vriend. Door met een geschenk voor deze dieren te komen in de vorm van een halsband, tennisbal of voederbak verast u de eigenaar zeer zeker en maakt u een onvergetelijke indruk. 

Bedrukking en bestellen

Ook de artikelen voor de huisdieren kunnen volledig bedrukt worden aan de hand van uw wens. Zo kunt u ze bedrukken met uw logo of tekst. Op deze manier herinnerd de beste vriend van uw klant hun aan uw bedrijf. Op de website kunt u de kosten berekenen van uw artikel met of zonder bedrukking. U kunt de artikelen vervolgens eenvoudig bestellen. Besteld u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op. 


29-03-2017


*********************************************************************************************************************

Huisdieren promotie's

Houdt u doelgroep van dieren? Maak dan gebruik van huisdieren promotie's als relatiegeschenk. In deze categorie vindt u leuke benodigdheden voor huisdieren. Denk aan leuke speeltjes en frisbees. Hier vindt u genoeg promotie's voor een echte dierenliefhebber!