• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schrijfwaren duurzaam
Schrijfwaren duurzaam

Duurzame pennen en ander schrijfwaar bedrukken ?

Wil jij een pen hebben die te maken heeft met het milieu en die ook heel gaaf is?

Stuur jou logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! bij elk artikel kunt jij je logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer jou ecologische pen en vertel ons jou wens. Met deze duurzame schrijfwaren kan jij de band versterken door het te geven als relatiegeschenk. 

Wij verkopen ook bedrukbare ecologische notitieboekjes. Neem gerust een kijkje en wie weet vind jij wat leuks. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Wees uniek met duurzame pennen als relatiegeschenk!

Pennen en schrijfmateriaal van ecologisch materiaal worden op duurzame of ecologische manieren geproduceert. Duurzame schrijfmaterialen zijn niet duurder dan de plastic promotiepennen maar wel veel beter voor het milieu. Door je bedrijfsnaam te verbinden aan een ecologisch product laat jij aan je relaties zien dat je groen en milieubewust bent.  

Tampondruk 

Ons assortiment van duurzame schrijfwaren

Onze pennen zijn gemaakt van gerecycled papier, hout of biologisch afbreekbaarmateriaal. De pennen in ons ecologisch assortiment zijn:

Bedrukken van ecologische pennen

Je kunt de pennen helemaal naar je wens laten personaliseren. Wij maken een drukproef met het door jou aangeleverde bedrijfslogo of boodschap. Pas op het moment dat jij de drukproef hebt goed gekeurd zetten wij de drukkerijen aan het werk zodat de schade voor het milieu beperkt te houden.

Duurzame schrijfwaren van relatiegeschenken Zintuig.nl

Duurzame schrijfwaren, een geschikte groene weggever zonder nadelen. Ze zijn niet duurder dan de in massa gemaakte plastic reclame pennen die niet duurzaam geproduceerd zijn, wel beter voor het milieu. En wat is nu eigenlijk het verschil tussen een wel of niet duurzame of milieu vriendelijke pen?

Digitaal printen 

Duurzaam materiaal in de pen, dat is het verschil.

Pennen en schrijfwaar van ecologisch materiaal worden op verschillende manieren duurzaam of ecologisch gemaakt. Pennen van gerecycled papier bijvoorbeeld, pennen van karton, een pen van hout of een pen van biologisch afbreekbaar materiaal. Allemaal duurzame pennen, ze doen in helemaal niets onder voor de niet duurzaam geproduceerde plastic pennen! Ze zijn alleen op een andere manier gemaakt, en dienen je doelstelling net zo goed als een gewone pen.

Graveren 

Een duurzame pen, beter zelfs!

Want door je naam te verbinden aan een duurzame pen laat je ook nog eens zien dat je groen en bewust bent. Kortom een duurzaam geproduceerde pen is zeker de moeite van het overwegen waard, kijk eens kritisch naar onze uitgebreide collectie duurzaam schrijfwaar!