• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Parker pennen
Parker pennen

Parker pennen bedrukken?

Zoek je een mooie, luxe Parker pennen die je kan graveren of kan bedrukken met jou idee? Wil je gratis een voorbeeld van het ontwerp dat je hebt doorgestuurd? Dat kan hier bij zintuig.nl.

Stuur gerust een ontwerp door en wij maken er werk van. Voor meer vragen kun je contact met ons opnemen. Naast onze bedrukbare Parker pennen, bedrukken wij ook luxe Waterman pennenProducten

Parker pennen bedrukken of graveren bij Zintuig

Luxe pennen zijn altijd een mooi geschenk voor elk bedrijf. Een mooie luxe pen om te bedrukken en te graveren is de Parker pen. Een geschenk voor een jubilaris is altijd al een bedrukte luxe pen geweest. Dit zal ook altijd zo blijven omdat men zeer tevreden is met een luxe pen als geschenk. Het voordeel van de Parker pen is dat deze luxe pen en mooi uitziet en ook nog van een goede kwaliteit is. Het bedrukken van deze Parker pennen kan op verschillende manieren waardoor u altijd de juiste bedrukking voor uw pen kunt vinden. 

parker pennen met gravure
 

 

Parker pennen bedrukken

De meeste Parker pennen worden geleverd in een speciale geschenkverpakking van Parker.  De verpakking waarin de Parker pen wordt verpakt kan worden bedrukt met behulp van de bedrukkingstechniek zeefdruk. Als u de luxe Parkerpennen wilt bedrukken dan kunt u kiezen uit de volgende bedrukkingstechnieken:
  • Tampondruk
  • Screenround
  • Zeefdruk A
In overleg met de verkoopafdeling van Zintuig kunt u de juiste bedrukkingstechniek voor uw bedrijf kiezen. Kiest u voor een full colour bedrukking? Dan is de Parker pen het beste te bedrukken met de techniek zeefdruk of Screenround. 

 

Parker pennen graveren

Een luxe pen is geen luxe pen wanneer deze niet gegraveerd kan worden. Daarom kunt u er ook voor kiezen om de Parker pennen te graveren. Lasergravure is een zeer nette en design optie van bedrukking. Door deze luxe pennen te laten graveren kiest u voor een extra dimensie aan de Parker pen waardoor u een mooie boodschap kunt overbrengen aan de ontvanger. Lasergravure is alleen kleurloos mogelijk door dat uw bedrukking in de Parker pen wordt gesneden en er geen kleuren worden gebruikt. 

 

Parker pennen sets bedrukken

U kunt er ook voor kiezen om Parker pennen sets te laten bedrukken. Dit kost u natuurlijk iets meer geld maar hier krijgt u ook iets voor terug. De pennen sets van Parker zijn namelijk altijd heel luxe verpakt en hebben ook een zeer luxe uitstraling. Met dit geschenk komt u goed voor de dag en een Parker geschenkset is ook op verschillende manieren te bedrukken. Zo kunt u kiezen uit vier verschillende bedrukkingstechnieken en kunt u ervoor kiezen op de geschenkverpakking en de pennen te bedrukken.

 

Parker luxe pennen vergelijken

U bent van plan om de Parker pennen te bedrukken en te bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Zoals vermeld is deze offerte geheel vrijblijvend waardoor u dus nog nergens aan vast zit. Dit geeft u de mogelijkheid om de prijs voor de bedrukte Parker pennen te kunnen vergelijken met onze concurrenten. Zo kunt u de voor u beste prijs vinden. Wij willen u wel vragen dat wanneer u een leverancier vind die een betere prijs heeft, dit aan ons te melden meestal kunnen wij dan nog een beter prijs voor u regelen.