• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Krabbers voor de ijzige ruiten*
Krabbers voor de ijzige ruiten*

ijskrabbers voor de ijzige ruiten

Ben jij op zoek naar toffe ijskrabbers voor de kou? Dan kunnen wij jou helpen, een aantal producten die wij verkopen zijn ecologisch.

Als jij een logo erop wilt zetten is dat mogelijk. Wij zullen gratis een digitaal ontwerp voor jou maken naar wens. Naast onze toffe bedrukbare ijskrabbers, bieden wij ook leuke winterse relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje en laat jou idee aan ons weten. 


Producten

Ijskrabbers voor de wintertijden 

Ijskrabbers als bedrijfspromotie zijn een doordachte en praktische keuze, vooral voor bedrijven die zich richten op klanten in gebieden met koude winters. Deze eenvoudige maar essentiële winteraccessoires zijn een uitstekende manier om jouw merk te tonen op een manier die dagelijks nut en gemak biedt.

Het belangrijkste voordeel van het geven van ijskrabbers als relatiegeschenk is dat ze vrijwel gegarandeerd regelmatig gebruikt zullen worden tijdens de wintermaanden. Dit biedt een uitstekende gelegenheid voor merkzichtbaarheid. Elke ochtend, wanneer iemand het ijs van zijn of haar auto moet krabben, wordt jouw merk zichtbaar. Dit dagelijkse gebruik maakt ijskrabbers tot een van de meest effectieve relatiegeschenken in termen van merkherinnering.

Ijskrabber bedrukken 

Bovendien kunnen ijskrabbers gemakkelijk worden aangepast met jouw bedrijfslogo, slogan of zelfs contactinformatie. Met een verscheidenheid aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, kunnen ze worden ontworpen om perfect aan te sluiten bij de branding van jouw bedrijf.

Je kunt zelfs kiezen voor multifunctionele krabbers, die ook andere functies bevatten, zoals een sneeuwborstel of een ingebouwde handschoen voor extra comfort.

Goedkope ijskrabbers met logo

Daarnaast zijn ijskrabbers een betaalbaar relatiegeschenk, wat ze een uitstekende optie maakt voor massadistributie. Ze zijn ideaal voor giveaways tijdens winterse evenementen, beurzen of als een onderdeel van een groter pakket voor de feestdagen.

Door het geven van ijskrabbers als relatiegeschenk laat je zien dat jouw bedrijf nadenkt over de behoeften van zijn klanten en medewerkers.

Het is een praktisch geschenk dat het leven van de ontvanger gemakkelijker maakt tijdens de koude maanden, en versterkt de perceptie van jouw bedrijf als zorgzaam en attent.