• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Ponchos
Ponchos

Bedruk poncho's bij Zintuig.nl!

Poncho's zijn ideaal voor festivals en buitenactiviteiten, en zijn perfect om bedrukt te worden met je logo voor extra zichtbaarheid. Wil je vooraf zien hoe je logo op de poncho staat? Wij bieden je een gratis digitaal voorbeeld aan.


Producten

Bedrukte poncho: De perfecte redder in nood bij regen

Gezien het onvoorspelbare Nederlandse weer, is het slim om altijd voorbereid te zijn. Draag een poncho als je de natuur ingaat of een buitenactiviteit bijwoont. Poncho's bedrukken met je slogan of logo is een effectieve manier om je merk te promoten. Bedrukte poncho's verhogen niet alleen je merkzichtbaarheid, maar bieden ook praktisch comfort in regenachtig weer.

Poncho bedrukken? Bekijk ons uitgebreide assortiment 

Onze uitgebreide collectie promotionele poncho's biedt voor ieder wat wils. Kies uit diverse kleuren en zelfs poncho's die opvouwbaar zijn tot een sleutelhanger of etui, perfect afgestemd op jouw behoeften en promotiedoelen. Van voordelige wegwerp poncho's met bedrukking op het zakje tot luxere herbruikbare poncho's die direct op de stof bedrukt kunnen worden, wij kunnen het allemaal.

Opties en prijzen voor onze bedrukte poncho's

Ons aanbod varieert van budgetvriendelijke opties tot custom made poncho's voor een groter budget. Deze premium poncho's kunnen rechtstreeks bedrukt worden, wat zorgt voor langdurige exposure van je marketingboodschap.

Ontdek meer promotionele outdoor kleding

Ontdek ook onze andere promotionele outdoor kleding zoals bedrukte regenjassen en andere jassen geschikt voor buitenactiviteiten.


Contact en offerte voor bedrukte poncho's

Geïnteresseerd in het bedrukken van poncho's? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel ons op 035-6956000 of chat met ons via Zintuig.nl. We helpen je graag verder!