• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - rollerball
Pennen - rollerball

Pennen rollerballs bedrukken?

Ben jij opzoek naar een rollerball pen die bedrukt kan worden? dan ben je op de juiste plek. Wij maken een voorbeeld van het ontwerp dat jij wilt en maken daar gratis een voorbeeld van naar jou wens. Zodra jij een keuze hebt gemaakt, kun je voor meer informatie contact opnemen.

Wij bieden ook andere leuke pennen aan, zoals ze de bedrukbare reclame pen. Neem gerust een kijkje en neem contact op voor vragen. 


Producten

Pennen graveren bij Zintuig.nl 

Het schenken van een luxe pen wordt dagelijks gedaan door bedrijven. De luxe pennen geven een duidelijk signaal af aan uw medewerkers en fusiepartners. Luxe pennen zijn zakelijke relatiegeschenken die altijd worden gewaardeerd door klanten, medewerkers en fusiepartners. Rollerballen zijn luxe pennen die u ook heel luxe kunt laten bedrukken. Omdat de meeste rollerballen van metaal zijn gemaakt is het mogelijk om deze te graveren. Dit zorgt voor een mooi uitstraling die niet teveel opvalt maar wel aanwezig zal zijn. 

 

Luxe pennen goedkoop bedrukken

Zoals eerder vermeld zijn rollerballen luxe pennen die u kunt laten bedrukken. Er is echter één groot verschil tussen de rollerballen en de luxe pennen en dat is de prijs. De rollerballen zijn namelijk een stukje goedkoper te bedrukken. Dit komt omdat de luxe pennen meestal van een normale vulling zijn voorzien en de rollerballen hebben dit niet. Bent u dus van plan om luxe pennen goedkoop te laten bedrukken, dan moet u zeker overwegen om de rollerballen te graveren. 

 

Bedrukte rollerballen vergelijken

Wij snappen natuurlijk dat u niet meteen over wilt gaan op de aankoop van de bedrukte rollerballen. U wilt weten of de concurrentie niet ergens goedkoper rollerballen kan graveren. Daarom kunt u geheel vrijblijvend bij zintuig een offerte aanvragen. Dit betekent dat wanneer u een offerte aanvraagt voor het bedrukken of graveren van rollerballen u nog nergens aan vast zit. Dit maakt het voor u mogelijk om de prijs voor de bedrukte rollerballen te vergelijken met onze concurrentie. Mocht u dan toch een goedkopere leverancier vinden, laat dit ons dan weten en dan zetten wij alles op alles om u toch de beste deal te geven.