• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Flesopeners bedrukken
Flesopeners bedrukken

Versterk je merk: Kies voor  bedrukte flesopeners in de horeca

Bedrukte flesopeners vergroten effectief de zichtbaarheid van horeca merken. Als praktische promotieartikelen en gewaardeerde giveaways versterken ze de merkbekendheid en klantrelaties. Het personaliseren van deze items met professionele hulp maakt ze tot een slimme keuze voor elke horecaonderneming die opvalt.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Promotie met bedrukte flesopeners voor bars en restaurants

Kies het juiste promotieartikel

Wanneer je het perfecte promotieartikel voor je bar of restaurant zoekt, is personalisatie cruciaal. Bedrukte artikelen met je bedrijfsnaam en logo vallen op en worden vaak digitaal ontworpen, met minimale kostenverschillen vergeleken met standaardproducten. Dit maakt ze een waardevolle investering.

Effectiviteit van promotieproducten

Een succesvol promotieartikel trekt aandacht en blijft hangen bij je doelgroep. Het meest effectief zijn artikelen die langdurig gebruikt worden en aansluiten bij de behoeften van de doelgroep, zoals bedrukte glazen voor bars of restaurants. 

De kracht van een bedrukte flesopener

Een bedrukte flesopener is een uitstekend promotieartikel voor bars en restaurants. Niet alleen gebruikt door het personeel, maar ook als giveaway voor klanten, verhoogt het de zichtbaarheid van je merk elke keer dat een fles wordt geopend.

Promotiegeschenken en klantbetrokkenheid

Flesopeners zijn zowel een praktisch als gewaardeerd relatiegeschenk. Ze bieden een perfecte kans voor branding en kunnen variëren van eenvoudige weggeefacties tot luxe sets voor klanten of medewerkers.

Ontwerp en personalisatie

Zintuig's ervaren grafisch team staat klaar om te helpen met het ontwerpen van je logo op flesopeners. Bedrukking versterkt je merkidentiteit en maakt elk geschenk uniek. 

Bedrukte flesopeners zijn een slimme keuze voor bars en restaurants die hun merk willen promoten en tegelijkertijd iets nuttigs willen bieden aan hun klanten en personeel.