• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Flesopeners bedrukken
Flesopeners bedrukken

Flesopeners bedrukken?

Denk je eraan om flesopeners te laten bedrukken met je eigen logo of tekst?


Leuk idee, wij hebben verschillende flesopeners op voorraad die we snel voor je kunnen bedrukken.

We kunnen flesopeners al bedrukken vanaf {toon_laagste_prijs} bij {aantal_stuks}. Een bedrukte flesopener is een leuk en tijdloos relatiegeschenk om weg te geven. Heb je hulp nodig, wij helpen je graag verder


Wil je eerst zien hoe je logo erop komt?  Natuurlijk kan dat!

Selecteer het product, upload je logo en vertel je wensen, dan gaan wij aan de slag.

Volg de stappen naar een gratis digitaal voorbeeld met je bedrukking.

Producten

Promotie voor bars en restaurants, bedrukte flesopener

 

Wanneer je op zoek bent naar het juiste promotie artikel voor je bar of restaurant, dan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Als eerst moet het artikel aangepast kunnen worden en bedrukt kunnen worden met je bedrijfsnaam en logo. In tegenstelling tot standaard producten is het vaak gemakkelijker om aangepaste producten te bedrukken. Deze bedrukte producten worden meestal digitaal ontworpen, vaak is het prijsverschil tussen een aangepaste bedrukking en een standaard product zeer klein. Dat brengt ons ook bij het tweede punt waar je rekening mee moet houden, is het de moeite waard?

 

Bij het kiezen van een effectief promotie product gaat het erom dat je met het product de aandacht van je doelgroep trekt en je boodschap overbrengt die blijft hangen bij je doelgroep. Meestal kan de promotie strategie gemeten worden aan de hand van de levensduur. De beste promotie producten zijn producten die de ontvanger nog lang gebruikt nadat hij het ontvangen heeft. Een manier om dit te bereiken is door een product te kiezen dat een functie heeft en het liefst een functie die past bij de doelgroep. Voor een bedrijf dat bouwonderdelen verkoopt aan bouwvakkers is een bedrukt meetlint sleutelhanger een goed promotie artikel. Een bar of restaurant zal andere alternatieve gebruiken zoals bedrukte glazen, omdat dit producten zijn die hun doelgroep meer gebruiken. Dit kan ook helpen bij het verkrijgen van de aandacht van je doelgroep. Als je een product hebt waar je doelgroep echt blij mee is en geïnteresseerd in is kan dit veel betekenen voor je bedrijf. 

 

Een goed en effectief promotie artikel in een bar of restaurant is een bedrukte flesopener met de naam van de bar of restaurant bedrukt op de flesopener. Telkens als de barman een fles opent met deze bedrukte flesopener adverteert hij voor het bedrijf, het is een mogelijkheid om effectief je organisatie te promoten. Je kunt de flesopener ook bij de bar plaatsen waar de klanten zelf in contact kunnen komen met het product. Daarnaast kan je de flesopener ook weggeven als een promotie geschenk, dit is een goede manier om potentiële klanten te trekken. 

 

Of ze nou worden uitgedeeld aan mensen die ze mee naar huis nemen, of in het restaurant of bar zelf gebruikt worden als vervanging van de standaard flesopener. Bedrukte flesopeners zijn een economische en effectieve manier voor je bedrijfspromotie. Kies bedrukte flesopeners bij je volgende speciale event om je organisatie te promoten of als standaard flesopener in je restaurant. Met een investering in zulke promotie artikelen maak je zeker veel indruk op je klanten en gasten. 


Een flesopener weggeven als relatiegeschenk

Bent je op zoek naar een relatiegeschenk? Een flesopener is een gezellig relatiegeschenk en wordt door iedereen gebruikt om flessen drank of water open te maken. Van een eenvoudige flesopener om weg te geven tot een luxere flesopener set of premium flesopener voor je klanten of medewerkers. Hier zul je slagen!

 

De bedrukte flesopener

Het is mogelijk om de flesopeners te bedrukken. Bij Zintuig is er elke dag een vakkundige grafisch team aanwezig die je graag helpt bij het ontwerpen van een logo. Bedrukking is een optie maar zeker geen vereiste. Wij horen het graag van je!