• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Koelkastmagneten
Koelkastmagneten

Koelkastmagneten bedrukken met je logo?


Heb je altijd al je eigen unieke koelkastmagneet willen laten maken met je eigen logo?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan koelkast magneten die we kunnen bedrukken.


Wil je eerst zien hoe je logo erop komt?  Natuurlijk kan dat!

Selecteer het product, upload je logo en vertel je wensen, dan gaan wij aan de slag.

Volg de stappen naar een gratis digitaal voorbeeld met je bedrukking.

Producten

Gebruik koelkastmagneten

Als u er voor wilt zorgen dat uw relaties u nooit meer vergeten, kunt u ze verrassen met een koelkastmagneet. Koelkastmagneten hebben al bewezen dat ze een zeer effectief promotiemiddel zijn. Door hun positie op de koelkast ziet men ze vaak meerdere malen per dag voorbij komen. Deze magneten kunnen naast de koelkast ook op een whiteboard op kantoor gebruikt worden op een papiertje op te hangen. 

 

Soorten Koelkasmagneten en bedrukking 

Koelkastmagneten zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er de standaard ronde, vierkanten en rechthoekige magneten. Ook zijn er magneten in andere vormen zoals een boot of Om er voor te zorgen dat mensen u niet zullen vergeten, en om de koelkastmagneet iets persoonlijker te maken adviseren wij u om ze te bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. De koelkastmagneten kunnen gemakkelijk bedrukt worden, u kunt veel modellen ook fullcolour bedrukken met uw logo. 

 

Eenvoudig bestellen

Bij Zintuig.nl kunt u eenvoudig de gewenste koelkastmagneten bestellen. U kunt op de site gemakkelijk de prijs voor uw artikel berekenen zonder of met bedrukking. 

 

 

 

**********************************************************************************************************************

Gebruik maken van koelkastmagneten werkt!

 

Koelkastmagneten bedrukken met uw eigen opdruk, logo of tekst is een origineel promotiemiddel. Een promotie die letterlijk blijft plakken en frequent naar voren komt. Kortom extreem effectief als geschenk voor uw zakenrelatie of werknemers. Koelkastmagneten kan binnen uw promotiecampagne een belangrijke rol spelen. Het draagt bij aan het creëren van ´brand awareness´. 

 

 

Koelkastmagneten bedrukken in vele vormen

 

Koelkastmagneten zijn verkrijgbaar als harde plastic magneten in verschillende standaard vormen zoals vierkant, rond en rechthoek. Ook zijn er RVS magneten beschikbaar. Laat u verrassen door het aanbod aan koelkastmagneten!