• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Koelkastmagneten
Koelkastmagneten

Creëer Eigen Koelkastmagneten

Ontwerp gemakkelijk koelkastmagneten voor persoonlijk of zakelijk gebruik, zelfs in kleine oplages. Voeg je eigen logo toe voor effectieve dagelijkse merkzichtbaarheid. Begin nu en maak je merk of persoonlijke ruimte uniek met gepersonaliseerde magneten.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Ontwerp je eigen koelkastmagneet

Maak persoonlijke koelkast magneten

Wil je een uniek accent aan je keuken geven of een memorabel relatiegeschenk creëren? Begin met koelkastmagneet ontwerpen. Het personaliseren van magneten stelt je in staat om een stukje van jouw persoonlijkheid of merk op een creatieve manier te delen. 

Magneet bedrukken in kleine oplage

Denk je dat je een grote bestelling moet plaatsen om je eigen magneten te krijgen? Niet bij ons! Wij bieden de mogelijkheid om een magneet te bedrukken in kleine oplage. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt experimenteren met verschillende ontwerpen zonder je zorgen te maken over grote investeringen.

Koelkastmagneet met eigen logo

Voor bedrijven is een koelkastmagneet met eigen logo een slimme manier om je merk te promoten. Elke keer dat iemand naar de koelkast loopt, wordt jouw merk gezien. Het is een subtiele, maar effectieve manier van marketing.

Bedruk jouw magneten

Magneten bedrukken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Of je nu kiest voor een foto, een slogan of simpelweg je bedrijfslogo, wij zorgen ervoor dat elke magneet er professioneel uitziet.

Bedrijfs koelkast magneten

Bedrijfs koelkast magneten zijn niet alleen praktisch voor het ophangen van notities of tekeningen, maar fungeren ook als een constant aanwezige vorm van branding in de dagelijkse omgeving van je klanten of werknemers.

Personaliseer jouw magneten

Magneten personaliseren biedt een wereld aan mogelijkheden. Of je nu kiest voor een grappige quote, een inspirerende boodschap of iets geheel anders, gepersonaliseerde magneten zijn een uitdrukking van jouw unieke stijl of merkidentiteit.

Begin vandaag nog met het ontwerpen van je eigen koelkastmagneten en zie hoe een klein item een grote impact kan hebben op je merk of persoonlijke ruimte.