• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - kies uw eigen kleuren
Pennen - kies uw eigen kleuren

Pennen bedrukken die u geheel zelf in kleurencombinatie kunt samenstellen?

Ben jij op zoek naar een pen die je geheel samen kunt stellen qua kleur en ontwerp? Dan kunnen wij jou verder helpen. Heb jij een idee hoe je je kleurencombinatie pen wilt ontwerpen, dan kun je je ontwerp doorsturen.

Wij maken gratis een digitaal ontwerp naar wens. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen jou graag. Naast onze bedrukbare pennen die je zelf kan samenstellen, bedrukken wij ook bedrukbare reclamepennen.  


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Custom made pennen bij Zintuig: Kies jouw eigen kleuren!

Pennen zijn er in allerlei soorten en maten, maar het is soms een uitdaging om de pen te vinden die perfect bij jouw bedrijf past. Vaak ligt dit aan de beschikbare kleuren. Misschien vind je wel de perfecte pen, maar dan is deze niet beschikbaar in de kleuren die jij zoekt. Dat begrijpen we bij Zintuig maar al te goed. Speciaal voor jou hebben we daarom een productgroep gecreëerd waar je pennen in elke kleur kunt laten bedrukken. Met deze gepersonaliseerde gekleurde pennen kun je zeer specifieke kleuren kiezen die passen bij jouw merk.

Custom-made pennen: Alle kleuren van de regenboog

Bij onze custom-made pennen bepaal je zelf hoe de pen eruitziet, van de schrijfkleur tot het omhulsel. Wil je een Prodir of Maxema pen volledig naar wens maken? Dan kun je zelfs kiezen voor extra accessoires die niet standaard bij de pen zitten, zoals een extra ringetje. Ook deze accessoires kun je in jouw eigen kleuren laten bedrukken. Dus als jouw huisstijlkleuren paars, wit en geel zijn, kun je een pen in kleur laten bedrukken die perfect bij jouw merk past!

Je eigen pen ontwerpen en vergelijken

Naast dat je jouw eigen pen kunt ontwerpen, kun je ook de prijzen van verschillende zelfontworpen pennen vergelijken. Je kunt de prijzen voor het bedrukken en ontwerpen van de pennen vergelijken met onze vergelijkingstool in deze productgroep of je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met een offerte weet je exact wat je kwijt bent voor elk aantal. De offerte is ook de definitieve prijsopgave, hoewel onze vergelijkingstool soms een paar euro ernaast kan zitten.

Ontdek de mogelijkheden en laat jouw bedrukte pennen of relatiegeschenken pennen met logo een statement maken voor jouw bedrijf. Kies de perfecte combinatie van kleuren en accessoires voor een echt uniek relatiegeschenk dat jouw merk uitstraalt.