• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Winnies - knuffels - Wuppies look a likes
Winnies - knuffels - Wuppies look a likes

Winnies bij Zintuig.nl

Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende winnies. Deze leuke pluisige beestjes zijn ideaal voor uw bedrijfspromotie. Met meer dan 300 verschillende Winnies zit er altijd wel eentje bij die bij uw bedrijf past. Bekijk hieronder snel het volledige assortiment. 

Producten

De winnies zorgen voor een beestenboel bij Zintuig.nl

Gebaseerd op de grote hit van de Albert Heijn, de Wuppie. De winnies, kleine schattige beestjes! Het populaire beestje is verkrijgbaar in een ander jasje en een andere naam, namelijk de winnie! Bij Zintuig.nl kunt u de winnie bedrukken en bestellen in verschillende kleuren. Dus dezelfde schattige pluizige beestjes, alleen dan anders!


De winnie ook wel Wuppie genoemd heeft vele vormen

Er zijn meer dan 300 verschillende soorten winnies verkrijgbaar bij Zintuig.nl. Er zijn dieren winnies, sport- en feest winnies en natuurlijk de traditionele winnies in het rood, wit, blauw en oranje! En als je je creatief voelt is er ook nog de optie om een custom-made-winnie te maken bij een bestelling vanaf 5000 stuks. Je kunt de winnie bedrukken en ontwerpen zoals je zelf wilt!


Winnies bedrukken naar uw wens!

U kunt winnies bedrukken! Dit kan door middel van het bedrukken van de staart, die de vorm van een lintje heeft. U kunt winnies bedrukken met een leuke boodschap of uw logo full colour te laten bedrukken op de staart van de winnies. Dus wilt u een leuke Winnie schenken aan uw relaties of wilt u creatief een Winnie zelf ontwerpen, neem dan contact op met het verkoopteam of vraag een offerte aan.