• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Presse-papier
Presse-papier

Presse-papier bedrukken als uniek relatiegeschenk

Een presse-papier is niet alleen praktisch om papieren op hun plek te houden, maar het dient ook als een stijlvol kunstobject op het bureau. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan presse-papiers, variërend van glazen tot magnetische en van wereldbollen tot zandlopers en kubusvormige designs. Elk item is uniek en kan volledig naar jouw wens worden bedrukt, wat ze ideaal maakt voor promoties of als relatiegeschenken.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Waarom kiezen voor een presse-papier?

Hoewel het gebruik van presse-papiers afneemt omdat in veel moderne kantoren de ramen niet open kunnen, blijven ze populaire geschenken. Een presse-papier is vaak gemaakt van materialen zoals metaal, glas of steen en heeft voldoende gewicht om papieren effectief op hun plek te houden. Meer dan gewoon een functioneel item, worden presse-papiers gewaardeerd als verzamelobjecten of kunstobjecten die een blijvende indruk achterlaten.

Personaliseer jouw presse-papier

Bij Zintuig.nl kun je jouw presse-papier laten bedrukken met een logo, wat het een uitstekend geschenk maakt. Het kan zijn traditionele functie vervullen of dienen als een kunstobject op een bureau. Je hebt de mogelijkheid om het te laten bedrukken of graveren, afhankelijk van jouw voorkeur, waardoor het een dagelijkse herinnering aan jouw merk wordt.

Eenvoudig en snel bestellen

Op onze website kun je snel en eenvoudig de kosten berekenen voor jouw gewenste presse-papier, met of zonder bedrukking. Het bestelproces is simpel: kies jouw aantal, voeg bedrukking toe en plaats je bestelling met een paar klikken. Heb je vragen of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijke service.

Ontdek presse-papier bij zintuig.nl

Een presse-papier van glas met jouw opdruk of gravure is niet alleen een prachtig bureauartikel om weg te geven, maar ook iets dat je stiekem zelf zou willen houden. Een presse-papier helpt om papieren netjes te houden door te voorkomen dat ze wegwaaien of van het bureau vallen. Ontdek de veelzijdige bedrukkingsmogelijkheden, waaronder afbeeldingen, logo's en tekst. Uniek, effectief en betaalbaar.

Blader door ons assortiment aan relatiegeschenken en presse-papiers en plaats vandaag nog jouw bestelling online.