• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB digitale fotolijstjes
USB digitale fotolijstjes

Digitale fotolijst

Geef jouw relaties een leuke herinnering met een digitale fotolijst die je kunt bedrukken met jouw bedrijfslogo. Deze fotolijstjes zijn gemakkelijk mee te nemen. Je kunt er al verschillende foto's op zetten, maar de ontvanger kan het fotobestand ook zelf uitbreiden met eigen foto's. Bekijk hieronder snel het aanbod digitale fotolijstjes en vind het perfecte lijstje voor jouw relaties.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Digitale fotolijst of digitale fotoframe bij Zintuig Relatiegeschenken

Een digitale fotolijst of fotoframe is het perfecte cadeau voor jouw relaties! Het voordeel van een digitale fotolijst of digitale fotoframe is dat je het overal mee naartoe kunt nemen en de inhoud eenvoudig kunt aanpassen. Dit biedt enorm gebruiksgemak. Bestel jouw digitale fotolijst of fotoframe snel bij Zintuig Relatiegeschenken.

Digitale fotolijst of fotoframe bedrukken

Wil je jouw klanten een persoonlijk relatiegeschenk geven? Overweeg dan om jouw digitale fotolijst of fotoframe te bedrukken met een unieke tekst of bedrijfslogo. Zo maak je jouw relatiegeschenk nog persoonlijker en zul je zien dat jouw klanten of relaties de digitale fotolijst of fotoframe enorm zullen waarderen. Bedrukking is altijd mogelijk, maar geen verplichting. Het is dus ook mogelijk om jouw digitale fotolijst en fotoframe onbedrukt te bestellen. Bij Zintuig.nl laten wij jouw wensen uitkomen!

Eenvoudig bestellen

Als je het perfecte digitale fotolijstje hebt gevonden voor jouw relaties of personeel, kun je op de productpagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Met een paar klikken bestel je het artikel. Bestel je liever telefonisch of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!