• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Verpleegster horloges
Verpleegster horloges

Verpleegsterhorloges of ziekenhuisklokjes de handen vrij en de juiste tijd

Bij elke beroep is het belangrijk dat de dingen op tijd gebeuren. Echter mag er niet bij elke beroep gebruik gemaakt worden van een horloge. In de zorginstellingen is dit wegens hygiëne net toegestaan. Voor deze mensen bied het zakhorloge de uitkomst. Met een zakhorloge kunnen zij zonder problemen hun werkzaamheden doen en altijd de tijd in de gaten houden.

Producten

Een uniek geschenk 

Zakhorloges zijn unieke geschenken, en hebben een bepaalde uitstraling. Vroeger maakte iedereen gebruik van een zakhorloge en was het ook een echt status symbool. Vandaag de dag wordt er een stuk minder gebruik gemaakt van zakhorloges. Bij bepaalde beroepen wordt echter nog wel gebruik gemaakt van de bekende zakhorloges. Denk hierbij aan beroepen in zorginstellingen en andere aanverwante bedrijven die zorg verlenen aan patiënten. De reden dat een zakhorloge hier nog regelmatig wort gebruikt is omdat personeel in deze instellingen geen horloge om de pols mogen dragen wegens hygiëne. Omdat het personeel hier vaak met schema’s werkt, hebben zij wel een klok nodig. Een zakhorloge is voor hun dus een uitkomst. 


Verpleegster horloge bedrukken en bestellen

De verschillende zakhorloges in het assortiment van Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Door de zakhorloges te bedrukken kunt u er voor zorgen dat de ontvanger van het zakhorloge telkens aan u denkt als zij naar de tijd kijken. De zakhorloges besteld u gemakkelijk op de website van Zintuig.nl. Als u het perfecte zakhorloge heeft gevonden op de website kunt u direct de prijs berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het zakhorloge bestellen. Besteld u liever telefonisch, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op. *****************************************************************************************************************

Zakhorloges zijn unieke relatiegeschnken

Zakhorloges zijn uniek en hebben een bepaalde uitstraling. Uit onze ervaring weten wij dat klanten de zakhorloges positief ervaren. Vooral wanneer u deze horloges bedrukt met een uniek logo of afbeelding. Versterk de band met uw klanten en maak gebruik van relatiegeschenken!