• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fleecedekens
Fleecedekens

Personaliseer Warmte: Fleece Dekens op Maat

Ontdek fleece dekens die je kunt personaliseren met tekst, naam, of logo – een warm, persoonlijk cadeau of effectief promotiemiddel, passend binnen elk budget.


Producten

Fleece dekens bedrukken

Een Fleece deken is een geschenk dat veelvuldig in huis op de bank en slaapkamer wordt gebruikt. Zo krijgt je relatiegeschenk ook nog eens een zeer persoonlijke touch.

Fleece deken laten bedrukken voor meer sfeer in uw huis

Een Fleece deken is een veelgebruikt product in elk huishouden. Met name tijdens koude perioden is het fijn om een Fleece deken over de benen te leggen als je lekker languit op de bank naar je favoriete tv serie zit te kijken. Of als je in bed ligt en voor extra warmte wil zorgen is een Fleece deken over het voeteneinde een geschikte oplossing. Als je daarnaast de Fleece deken laat bedrukken, geeft het ook nog eens meer sfeer aan je woon- of slaapkamer. Een fleece deken is namelijk in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Daarbij kan je ook nog eens voor een fraaie opdruk kiezen.

Ruim en breed assortiment Fleece dekens

Zo kan je kiezen voor een zachte warme kleur wanneer je een Fleece deken wil laten bedrukken. Je hebt ook de mogelijkheid om een groot formaat Fleece deken te bestellen of zelfs een hele complete set (Fleece deken plus een thermoskan). Ideaal voor als je een wandeling gaat maken. In onze shop vind je dan ook een ruim en breed assortiment Fleece dekens, die snel en eenvoudig online zijn te bestellen.

Een Fleece deken is het perfecte relatiegeschenk

Een Fleece deken is dan ook een ideaal relatiegeschenk om mee te geven aan je klanten. Bij een Fleece deken denkt men aan warmte en persoonlijkheid. Precies de boodschap die je, je klant wil mee geven waardoor er een fijne en warme band is tussen beide partijen. Door de Fleece deken te laten bedrukken kan je ook nog eens een persoonlijke boodschap meegeven. Je kan er ook voor kiezen om je bedrijfslogo op de Fleece dekens te laten bedrukken. Je hebt zelf de mogelijkheid om deze aan te leveren, maar wij kunnen ook een ontwerp voor je maken. Het drukproces bij Zintuig zit dan ook eenvoudig in elkaar, waardoor je je nergens zorgen om hoeft te maken. Een Fleece deken laten bedrukken is dan ook snel geregeld. Een Fleece deken met eigen logo is dan ook snel en eenvoudig online te bestellen op >>> Fleece dekens bestellen <<<