• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sport & feest winnies
Sport & feest winnies

Sport en feest Winnies bij Zintuig.nl

De leukste Winnies voor uw sport event of feest bestelt u bij Zintuig.nl. Met deze leuke en originele beestjes blijft uw event of feest de mensen zeker bij. bekijk hieronder snel het aanbod aan sport en feest Winnies. 

Producten

Sport en feest Winnies bij Zintuig.nl!

Klein, grappig en persoonlijk, de Winnies zijn er voor iedereen. Deze grappige Wuppie look-a-like zijn ideaal voor uw bedrijfspromotie. In deze categorie vindt u een aanbod aan sport en feest Winnies, deze kleine beestjes maken iedereen blij. Net als bij onze andere Winnies zijn de Winnies helemaal zelf samen te stellen. Zo kunt u de kleur van de voetjes en het bolletje helemaal zelf te bepalen. Zo hebt u voor een lage prijs een uniek relatiegeschenk en promotiemiddel voor uw bedrijf. 

Sport Winnies

Voor uw sportieve relaties hebben wij het ideale relatiegeschenk, namelijk de sport Winnies! Deze Winnies zijn er in verschillende varianten, zoals de Winnie voetbal, de Winnie tennis en de Winnie hockey. 

Feest Winnies

Hebt u iets te vieren? Van bruiloft tot kerst onze feest Winnies maken het feest compleet. Voor elk feestje of evenement heeft Zintuig.nl de geschikte Winnie. 

 

 

Bedrukken en bestellen

De Winnies bij Zintuig.nl worden met een full colour op het lint bedrukt. De bedrukking wordt gedaan aan de hand van uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfslogo of een tekst op het lint te bedrukken. U kunt de Winnies eenvoudig online bestellen. Als u de perfecte Winnie heeft gevonden kunt u gemakkelijk berekenen wat de kosten zullen zijn bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken de Winnies bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.